Back Back Nieuws

Den Blijker catert restaurant Blue Man Group

06 december 2006
De Engel op Locatie – één van de (catering)bedrijven van Herman den Blijker – gaat het theaterrestaurant van Theater Fabriek Amsterdam exploiteren. In dit theater gaat het theater- en muziekspektakel Blue Man Group op zaterdag 16 december officieel in première. Gisteren werd dit officieel gemaakt met het tekenen van het contract door Herman den Blijker en Erwin van Lambaart, algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties.

Theater Fabriek Amsterdam en het theaterrestaurant zijn gehuisvest in de Amsterdam Convention Factory (ACF). Het theaterrestaurant is speciaal ontwikkeld naar een concept van Herman den Blijker. Herman den Blijker: “De ACF is in alle opzichten een bijzondere locatie. Ik vind het een uitdaging om een menu te verzinnen dat bij het industriële karakter van de voormalige fabriek past. De ambiance vraagt niet om standaard opgemaakte bordjes. Mensen moeten hun aandacht tussen het eten en de bijzondere omgeving kunnen verdelen. Beiden verdienen aandacht.”

Vooralsnog kunnen hier alleen bezoekers van Blue Man Group voorafgaand aan de show in het theaterrestaurant brunchen of dineren. De Engel op Locatie wordt echter ook ‘preferred supplier’ bij evenementen die plaatsvinden in de multifunctionele evenementenlocatie ACF.
Erwin van Lambaart is verheugd over de samenwerking met Herman den Blijker: “Wat ik in Herman en de Engel op Locatie herken is het streven naar topkwaliteit. Iets wat ook kenmerkend is voor Joop van den Ende Theaterproducties.”

In het theaterrestaurant wordt een tweegangen diner geserveerd. Het diner kan worden uitgebreid en is aangepast op het seizoen. “We koken een diner dat bijdraagt aan de beleving van de avond. Ik wil dat onze gasten ontspannen en genieten van de bijzondere locatie en tegelijkertijd alle zintuigen losmaken. Dan kan de show beginnen,” aldus Den Blijker.

Voor bedrijven en groepen zijn een aantal speciale Packages (vanaf 10 p) ontwikkeld voor Blue Man Group. Deze worden allen gekenmerkt door een verzorgde avond in de trendy setting van de Convention Factory. Met uiteraard culinaire invulling door de Engel op Locatie van Herman den Blijker, zoals: een Tasty Dinner, Drinks & Bites of heerlijke Sweets van de dessert bar. Met eigen personal host en de beste seats voor de show. Afsluitend een meet & greet met de mannen van Blue Man Group en een gadget mee voor thuis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!