Back Back Nieuws

Delft Marketing lanceert Congresservice Delft

09 juni 2012
De kick-off van de Congresservice Delft heeft afgelopen week plaatsgevonden. Door een brug te slaan tussen initiatiefnemers van congressen en het dienstverlenende bedrijfsleven, stimuleren Delft Marketing en de gemeente Delft het organiseren van (inter)nationale congressen in Delft.

 

Een parel in handen

De Congresservice Delft is een bedrijfsonderdeel van Delft Marketing en past bij de nieuwe koers van Delft Marketing, met de per 1 maart 2012 aangestelde directeur Evelien van der Kruit. ‘Met Delft hebben we een parel in handen. De historische stad in combinatie met bijzondere congreslocaties zijn een mooi decor voor het organiseren van congressen en zakelijke bijeenkomsten’, vertelt Evelien van der Kruit.

 

Interessant kennisklimaat

‘De TU Delft en het technische innovatieve bedrijfsleven zorgen voor een interessant kennisklimaat. De centrale ligging van de stad en twee luchthavens op korte afstand dragen zeker bij aan de aantrekkelijkheid. In samenwerking met de gemeente, hoteliers, bedrijfsleven en congreslocaties kan Delft prima grote congressen huisvesten.’

 

Kansrijke markt

‘De zakelijke markt is voor Delft een kansrijk marktsegment. Het bevorderen van het aantal congressen levert een belangrijke bijdrage aan de economie. Bovendien dragen de wetenschappelijke congressen positief bij aan het imago van Delft als innovatieve, technologische en creatieve kennisstad’, aldus Van der Kruit.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de congresservice, neem dan contact op met Evelien van der Kruit via tel. 015-215 40 50 of via evelien@delftmarketing.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!