Back Back Nieuws

DeLaMar Theater gaat samenwerking aan met Canal Company

23 mei 2012
Het DeLaMar Theater in Amsterdam is een samenwerking aangegaan met Canal Company. Speciaal voor de zakelijke markt biedt het theater samen met de rederij unieke groepsarrangementen aan. Bedrijven kunnen hierdoor in één moeite een voorstelling in het DeLaMar Theater reserveren in combinatie met een dinercruise.

 

Smakelijk groepsarrangement

In juni kunnen de eerste arrangementen gereserveerd worden voor het toneelstuk Het Diner. Speciaal voor groepen vanaf 20 personen biedt het DeLaMar Theater in samenwerking met Canal Company in de maand juni een ‘smakelijk’ arrangement aan. De feestelijke zomeravond begint met een uitgebreid 4-gangendiner op een luxe rondvaart over de Amsterdamse grachten.

 

Dinercruise

De kok bereidt 'live' aan boord de heerlijkste gerechten. Aan het eind van deze dinercruise worden de gasten afgezet bij het DeLaMar Theater voor de toneelvoorstelling Het Diner, naar het beroemde boek van Herman Koch. Na de voorstelling staat een geheel verzorgd drankje en hapje klaar.

 

Facts & Figures

- Data: woensdag 13 t/m zaterdag 30 juni

- Prijs: 112 euro per persoon

- Het arrangement bevat een rondvaart, 4-jangendiner, onbeperkt wijn/fris, drankje en hapje na afloop en eerste rang toegangskaart voor Het Diner

- Op- en afstappen bij de steiger van het DeLaMar Theater.

 

Reserveren

Voor reserveren van dit arrangement kan contact opgenomen worden met Canal Company via tel. 020 – 6239886 of via info@canal.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!