Back Back Nieuws

DeFabrique vormt decor voor STRTFSTVL Showcase

06 januari 2016
Na een stormachtige eerste editie in Den Haag is de voorbereiding van STRTFSTVL Showcase 2016 in volle gang. Dit keer is de beurs in DeFabrique in Utrecht, een succesvolle industriële eventlocatie. STRTFSTVL Showcase is een beurs in de vorm van een festival met meer dan honderd optredens in twee dagen. Artiesten treden veelal live op tijdens STRTFSTVL Showcase. Dit jaar wordt het aanbod aangevuld met kennissessies, een speciale speelplek voor (jeugd)theater en een afwisselende beursvloer met artiesten, impresariaten en leveranciers van evenementen.

Leveranciers
Er wordt ook aandacht besteed aan leveranciers van de evenementenbranche. In tegenstelling tot vergelijkbare beurzen presenteert de beurs één aanbieder per productsoort. Dus één ticketing oplossing, één licht en geluid bedrijf, één toilettenleverancier, één decorbouwer, één pinverhuurbedrijf, etc.

En verder
Naast STRTFSTVL Showcase wordt er ook gewerkt aan andere evenementen. Zo zijn er gesprekken over een STRTFSTVL in de tuinen van Paleis Soestdijk in augustus 2016 en wordt er begin oktober CirqAdam, een festival voor straattheater en circuskunsten georganiseerd.

Bekijk hier een compilatie van STRTFSTVL Showcase 2015:


Foto: Toon Hendriks

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!