Back Back Nieuws

De Orchideeën Hoeve grote winnaar Flevius Award

23 november 2012
De Orchideeën Hoeve, het tropische orchideeën paradijs met de Vlinder Vallei en de Lorituin, heeft de Flevius Award 2012 in de wacht gesleept. Een theaterzaal vol met ondernemers en betrokkenen uit de toeristische sector, waaronder de 52 kanshebbers, waren getuige van de uitreiking van deze prestigieuze prijs door gedeputeerde Jan-Nico Appelman van de provincie Flevoland aan Thomas Maarssen van De Orchideeën Hoeve. De uitreiking vond plaats tijdens de feestelijke Flevius Parade in theater ’t Voorhuys in Emmeloord. De Rabobank Award, een extra uitreiking door partner Rabobank Flevoland met dit jaar als thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, werd overhandigd aan Hajé shops, hotels & restaurants.

Familiebedrijf met lef
De Orchideeën Hoeve is een grote dagattractie in Flevoland. 'De enorme kracht van het bedrijf is, om vanuit de basis van de tuinen toch telkens weer vernieuwingen aan te brengen en belevingen toe te voegen die het bedrijf verrijken. Het bedrijf is een jaarrond attractie en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de seizoenspreiding van het toeristisch product Flevoland. Een mooi familiebedrijf met lef', aldus gedeputeerde en jurylid Jan-Nico Appelman.

De andere twee genomineerden, Het Belevenissenbos Lelystad en Walibi Holland, werden genomineerd om hun innovatieve productontwikkeling. Juryvoorzitter Marcel Schonenberg, directeur van Beurs van Berlage, uitte veel waardering voor de vernieuwingskracht van deze genomineerden.

Rabobank Award
De Flevius Parade, de jaarlijkse feestavond van de toeristisch-recreatieve sector in Flevoland, kende dit jaar een extra uitreiking, de Rabobank Award. Deze award, met dit jaar als thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, werd door Rob Donker van Rabobank Flevoland overhandigd aan Thierry de Jager van Hajé shops, hotels & restaurants. Rob Donker: 'Hajé is een bedrijf met een duidelijke MVO visie welke ook in het gehele concept consequent naar buiten toe uitgedragen wordt. Hajé legt een sterke verbinding met de omgeving, is onderscheidend, inspirerend en draagt bij aan het duurzame imago van Flevoland als toeristische bestemming.'

Foto: Winnaars Flevius Award 2012

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!