Back Back Nieuws

De Online Toerist: de rol van online beleving in toerisme

03 november 2015
Op 12 november a.s. wordt in Hoenderloo het congres De Online Toerist georganiseerd. De doelstelling van dit congres is om de recreatie-, verhuur- en outdoor bedrijven te informeren over de toekomstige digitale toerist of bezoeker van je bedrijf of terreinen. Wat wil en verwacht deze bezoeker van de online mogelijkheden en het aanbod van de recreatiebranche? De organisatoren willen de bedrijven uit de leisure industrie inspireren en informeren over deze toekomst door middel van interessante sprekers en trendwatchers. Centraal staat de vraag: in welke mate speelt online beleving een rol in het toerisme? Daarnaast worden deze middag  thema’s besproken als WiFi , online boekingsgedrag en de rol van social media.

Interessante ontwikkelingen  
Initiatiefnemer Erik Kroon wil met dit congres ondernemers uit de provincie Gelderland inspireren en informeren. Dit in samenwerking met de Recron, Vebon, LeisureKing, VisitVeluwe en ElkePlek.nl. 'Er zijn interessante ontwikkelingen gaande als het gaat om online boekingsgedrag', aldus Kroon. Tijdens dit congres worden onderzoeksresultaten gepresenteerd die tot stand zijn gekomen in samenwerking met het Saxion Hogeschool Deventer en zullen trendwatchers vertellen hoe de toeristische sector er binnen nu en 10 jaar uit zal gaan zien. 

Bent je een ondernemer in de toeristische branche en wens je bijgespijkerd te worden? Er zijn nog een aantal tickets te verkrijgen via deonlinetoerist.nl


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!