Back Back Nieuws

De Majesteit brengt een nieuwe dinnershow: Zee vol Fantasie

07 maart 2013
Vier jaar lang werden de gasten tijdens de dinnershow Het Feest van De Majesteit meegenomen in een sprookjesachtige wereld van een koninklijk huwelijk aan boord. Duizenden gasten hebben genoten van de zoektocht van Prins Valentijn naar zijn Prinses Julia, die uiteindelijk de lust wist te weerstaan en in de armen viel van de liefde van zijn leven.  Naast de cast van enthousiaste entertainers waaronder Desi van Doeveren uit The Voice of Holland en Gijs Geers van Soldaat van Oranje, konden de gasten ook genieten van eten, drinken en een vaartocht langs de skyline en havens van Rotterdam.

Zee vol Fantasie
Vanaf zaterdag 9 maart gaat het sprookje verder. In de nieuwe dinnershow Zee vol Fantasie, wederom een eigen productie van Raderstoomboot De Majesteit, gaat het koninklijk paar op reis. De gasten beleven een minicruise door de Rotterdamse havens. Het wordt een tocht vol fantasie, waarbij zonnige bestemmingen worden aangedaan maar ook de gevaren van de zee worden getrotseerd. Hierbij wordt de hulp ingeroepen van de beruchte zeegod Neptunes.

Raderstoomboot De Majesteit
Voor wie Raderstoomboot De Majesteit nog niet kent; dit schip uit 1926 is de grootste raderstoomboot van Europa. Compleet met een gerestaureerde 750 PK sterke stoommachine, die twee reusachtige schoepenraderen aandrijft. Het schip werd vroeger al gebruikt voor cruises op de Rijn en kent een lange historie; het is gebruikt als filmlocatie voor Elvis Presley, lijndienst op de Rijn, tot haar huidige staat van dienst: een evenementenlocatie met geschiedenis in Rotterdam.

De voorstellingen van de nieuwe dinnershow Zee vol Fantasie worden het gehele jaar gehouden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!