De leukste autobeurzen van 2020De leukste autobeurzen van 2020
Back Back Nieuws

De leukste autobeurzen van 2020

25 september 2019

In Nederland was de AutoRAI - de tweejaarlijkse autobeurs in het Amsterdamse RAI-complex - jarenlang een begrip. De AutoRAI heeft een geschiedenis die teruggaat tot in 1985. Echter was 2015 het laatste jaar dat het Nederlandse evenement georganiseerd werd. Wereldwijd zijn er nog veel meer leuke autobeurzen die je nog wel kunt bezoeken. Ga bijvoorbeeld een aantal dagen net over de grens naar de Autosalon van Brussel, bezoek de Mondial de l’Automobile in Parijs of de grootse North American International Auto Show in Detroit. Als autoliefhebber wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je eigen auto, door autoverzekeringen vergelijken kun jij besparen op de maandelijkse kosten en wellicht wat budget vrijmaken voor een bezoekje aan één van deze grote buitenlandse beurzen.

Autosalon van Brussel

Van 10 tot 19 januari 2020 is het tijd voor de 98ste 'Brussels Motor Show', beter bekend als het Auto/Moto Salon. Tijdens dit jaarlijkse evenement zijn bijna alle auto- en motormerken die op de Belgische markt actief zijn aanwezig om hun nieuwste producten te presenteren. Als liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters of motoren moet je hierbij zijn. Bewonder bijvoorbeeld de nieuwe BMW X7 en de mondaine 8 serie cabrio, de snelle Mazda 3 hatchback en de stoere Škoda Vision RS. Tickets zijn zowel verkrijgbaar aan de kassa als online en kosten € 15,- voor een volwassene en € 9,- voor kinderen tot 12 jaar. De autobeurs vindt plaats in Brussels Expo en is makkelijk bereikbaar met de auto, de motor of het openbaar vervoer. Als je met het vliegtuig gaat ben je ook snel ter plekke, want de internationale luchthaven van Zaventem ligt op slechts 20 minuten van de expohallen.

Mondial de l'Automobile in Parijs

De Mondial de l'Automobile is de oudste autosalon ter wereld met een geschiedenis die teruggaat tot 1894. Het tweejaarlijkse evenement vindt plaats van 1 oktober tot 11 oktober 2020. Je bent van harte welkom in het Parc des Expositions in de Porte de Versailles. Het thema van de autobeurs is 'Movin'On' en draait om de zoektocht naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Je kunt onder andere internationale conferenties op hoog niveau bijwonen, meedoen aan brainstormsessies en praktische en interactieve workshops en demonstraties van innovatieve mobiliteitsoplossingen bewonderen die openstaan voor het grote publiek. De 2020-editie zal de in 2018 begonnen transformatie accentueren. Het krijgt de opbouw van een festival waarbij elke deelnemer de mogelijkheid krijgt om een gepersonaliseerde reis te maken via een innovatieve mobiele applicatie.

North American International Auto Show in Detroit

Bespaar op je maandelijkse kosten door autoverzekeringen vergelijken en wegenbelasting zodat jij een mooi budget overhoudt voor een trans-Atlantische reis naar Amerika. De autobeurs North American International Auto Show moet op jouw bucketlist. Van 6 tot 20 juni 2020 kun je niet alleen de nieuwste en meest innovatieve voertuigen bewonderen, maar krijg je ook de mogelijkheid om een testrit te maken!

Zou jij graag aan de slag gaan op de grootste beurzen en evenementen? Neem dan een kijkje bij het vacatureoverzicht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!