Event 2017Event 2017
Back Back Nieuws

De keuken van Event 2017

11 april 2017

Bezoekers en exposanten van Event 2017, allemaal opgelet! Voor je de deur uitgaat, werp nog even een blik in de spiegel en bedenk: wat heb ik vandaag te bieden? Een logische vraag voor standhouders, maar ook voor bezoekers. Toch?!

Bezoekers als chef de cuisine

Event 2017 biedt een geweldig programma waar alle ingrediënten voor een fantastische beleving aanwezig zijn. Inspiratie, creatie en kennis, er is zelfs kinderopvang geregeld. Maar uiteindelijk bepaal jij wat er met deze ingrediënten gebeurt, jij bent als het ware de chef de cuisine.

Wat heb je als bezoeker nodig om van jouw gerecht, dus je verwachtingen of ideeën, een succes te maken? Kant-en-klare producten, specifieke kennis of zou je graag eens sparren met vakgenoten? De ruim 175 exposanten staan verspreid over 12.500 m2. Bereid je bezoek dus voor met een simpel boodschappenlijstje. Bepaal welke stands en keynote sessies je graag wilt bezoeken. Daarnaast kun je tijd inplannen om sfeer te proeven. Zo houd je de regie over je beursbezoek, zonder dat je het gevoel krijgt dat je iets hebt gemist of tijd tekort komt.

Exposanten in een dubbelrol

Als exposant ben je sous-chef en gastheer/-vrouw tegelijk. Verwelkom je bezoekers als gasten, maar zie hen ook als chefkok. Denk met hen mee hoe jouw product, dienst of expertise kan passen in het grotere geheel. Het gerecht dat de beursbezoekers uiteindelijk willen bereiden.

Dat betekent verder kijken dan je eigen organisatie. Meedenken, grenzen verleggen en gebruik maken van je netwerk. Waar kan dat beter dan op Event 2017?

Het volledige overzicht op stand D073

Je bent van harte welkom op de stand van High Profile Events. Dé plek waar alle professionals bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de markt, nieuwe contacten opdoen en bestaande relaties aanhalen. Dé plek waar nieuws en achtergronden elkaar treffen en waar de redactie live verslag doet van Event 2017. We zien je graag!  

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!