Back Back Nieuws

De Bonte Wever maakt zich klaar voor Dinner Show

28 januari 2013
De Bonte Wever presenteert: ‘een avond vol magie en entertainment. Spektakel, spanning en genieten tijdens een magische avond op hoog niveau, dat is in het kort de Magical Dinner Show.’

Als je denkt aan een grote show met internationale artiesten heb je waarschijnlijk al snel een beeld van Cirque du Soleil; grote steden, drukke parkeerterreinen en enorme zalen. Niets is minder waar nu De Bonte Wever in Assen haar lang gekoesterde wens in vervulling laat gaan. Voor de schitterende zaal die ruimte biedt aan tientallen entertainment concepten, besloot De Bonte Wever een eigen Dinner Show te ontwikkelen.

De productie
Samen met Rick Gemser en Arvid Buit van Pro Entertainment werd er gebrainstormd over luxe diners, luchtacrobaten, licht-effecten en natuurlijk muziek. Deze mannen hebben hun sporen in de showbizz ruimschoots verdiend. Rick Gemser maakte o.a. de welbekende Palazzo shows in Amsterdam en Rotterdam en werkte daarnaast voor o.a. Joop van den Ende Theaterproducties. Arvid Buit ontwierp shows voor o.a. Hans Klok, The Black Eyed Peas en Holiday On Ice.

Inhoud van de show
‘In 2013 is Assen de thuisbasis voor een Noordelijke Dinner Show. Zie je jezelf al zitten in een prachtig aangeklede ruimte, onder het genot van een 4-gangendiner en het onbeperkte aanbod aan drankjes? Terwijl je getuige bent van spectaculaire acts van o.a. artiesten uit X-Factor, Beat the Best en de Internationale circuswereld, speelt de huisband heerlijke muziek en de zangeressen komen zingend bij je aan tafel zitten. Uiteraard wordt de hele avond gehost door een presentator die niet alleen cabaret maar ook magie heeft verheven tot een kunstvorm’, aldus de organisatie.

Kijk hier voor meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!