The day after: DigitalDay AfterThe day after: DigitalDay After
Back Back Eventcase

The day after: DigitalDay After

17 februari 2021

Wat een week voor de evenementenbranche! Maandag begonnen met Back2Live en dinsdag door met DigitalDay After! Het vervolg op DigitalDay II was een mooi digitaal samenkomen van de eventbranche. De digitale ontwikkelingen zijn gestaag doorgegaan sinds de eerste editie van DigitalDay en ook van de tweede editie heeft de organisatie enorm veel geleerd, zo bleek ook uit een van de leukste bijdragen aan Digital Day After: Briljante Mislukkingen met Nicole Babay, Arjen Lemstra en Chief Failure Officer Paul Louis Iske. Zo was Digital Day After hét bewijs dat je online events serieus moet nemen.

Wolkenkrabber

Het platform elevent.ly zag er indrukwekkend uit. Na een warm welkom in de levendige lobby pak je als gast de lift naar boven waar je in een 3D design van de topfloor van een wolkenkrabber kan rondlopen en naar believen sessies kan bezoeken – net zoals tijdens een live evenement. Het voordeel? Normaal kun je niet alles bijwonen, nu wel! Het merendeel van de sessie is namelijk naderhand terug te kijken waardoor je geen spreker of onderwerp hoeft te missen.

Programma vanuit AF61

Mooie stands, prachtige presentatiezalen, verschillende meet the expert-ruimtes en een inspiratiebioscoop aangevuld met entertainment zorgden voor een goed gevuld programma vanuit onder andere Studio AF61. Naast de The Best Of DigitalDay II kon je ook luisteren naar twee nieuwe sprekers: Spreker, futurist, sociaal ondernemer en misfit met een missie Igor Beuker nam ons mee in The Future of Events en Pauline de Wilde toonde haar Lef.

Chatroulette en netwerken

Vooral aanwezig om weer even met je branchegenoten van gedachten te wisselen? In de chatroulette kon je je spontaan laten verrassen door een gesprek, in de netwerklounge zocht je elkaar bewust op en kon je aansluiten bij een interessant gespreksonderwerp.

Entertainment en ontspanning

In de live lobby vond tegelijkertijd een interactieve muzikale show plaats gehost door De Borrelshow. Zangeres April Darby - bekend van The Voice of Holland – verzorgde een spetterend optreden. Hans Kazàn goochelde tijdens de eerste online magic show, er was tijd voor een online boost en een Quiz van Quizzzit.

Om met de woorden van Paul Louis Iske te spreken: was de vorige editie een briljante mislukking? Ja! Daar waar Edison in 100 stappen een gloeilamp ontwikkelde, ontwikkelt DigitalDay straks in drie stappen een volledig nieuwe eventvorm. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!