Back Back Nieuws

Datum en locatie voor NL Conference van MPI

14 december 2009
De datum en locatie voor de NL Conference van MPI zijn bekend. Hét congres voor de meeting- en eventindustrie vindt plaats op 9 maart 2010 inhet paradepaardje van de Amsterdam RAI, het Elicium. Thema voor 2010 is [R]evolutie!

De Nederlandse afdeling van MPI (Meeting Professionals International, dé internationale vakorganisatie voor meeting professionals) bestaat 15 jaar. Een typisch moment om terug te blikken en vooruit te kijken.

Is het niet zo dat veel te veel evenementen op elkaar lijken? Wie betrapt zich er niet op stiekem succesvolle draaiboeken te copy-pasten? Ga je bij de meeste vakcongressen niet vaak naar huis met het gevoel, “leuk”, maar niks nieuws geleerd?

Natuurlijk zijn bijeenkomsten en evenementen in de voorbije jaren steeds beter geworden. Maar de afgelopen periode heeft er voor gezorgd dat er een nieuwe realiteit is ontstaan, ook in de meeting industrie. Kunnen we het ons permitteren om een rustige verdere evolutie af te wachten? MPI zegt ‘nee’ en roept op tot een revolutie!

[R]evolutie

De NL Conference wordt dit jaar georganiseerd door een jonge groep meeting professionals met liefde voor het vak. Zij zien en voelen dat de branche aan de vooravond staat van een aantal grote veranderingen. De NL Conference is een bundeling van deze ideeën, tijd voor een [R]evolutie!

In korte presentaties van 15 minuten zullen toonaangevende sprekers – van binnen én vooral ook buiten debranche - elk één toepasbaar idee mee geven aan de deelnemers.Focus ligt opverandering en vooruitgang. Wat kan er anders, wat is fris, uitdagend en revolutionair? Hoe zorgen we dat meetings relevant blijven en we ons kunnen blijven onderscheiden van andere soorten communicatie?Tussendoor is er volop gelegenheid om je netwerk uit te breiden en om bij te praten met vakgenoten.

Wil jij samen met enkele honderden vakgenoten – opdrachtgevers, event managers, meeting planners en aanbieders – meedoen aan deze [R]evolutie op dinsdag 9 maart 2010? Volg alle ontwikkeling rondom dit congres op: www.nlconference.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!