Back Back Achter de schermen

Dé gebeten hond…

24 augustus 2010

Ben ongeveer drie weken geleden gebeten door een Shar-Pei, had nog nooit van zo’n beest gehoord? Voor de leken, het is een soort van lelijke, van oorsprong Aziatische waak/vechthond. Koelbloedig als ik ben, pareerde ik met volle overgave de aanval en kon daarna met de staart tussen mijn benen een Tetanus Booster (weet niet wat die booster toevoegt?) en antibiotica halen vanwege de diepe wonden.

Anti Antibiotica
Snapt iemand trouwens waarom je altijd zo’n kuur moet afmaken? Weet dat ene pilletje dat er nog zes zouden moeten volgen? Of weet je lichaam dat er nog drie pilletjes missen? Heb zelf een kuur gekregen met 10 pilletjes en de week er na een kuur van 20 pilletjes (van hetzelfde medicijn)? Waarom dacht mijn lichaam niet; waar de 10 tussenliggende pilletjes waren gebleven? Ik ben in een lastige bui zoals je merkt. Mijn zoektocht naar eenvoud blijkt vol uitdagingen te zitten.

Afgelopen donderdagnacht heb ik de hele nacht overgegeven, voornamelijk gal. Druk op mijn borst met onweerstaanbare pijn. Ben voor het eerst echt bang geweest voor de dood. Midden in de nacht naar de spoedeisende hulp en ’s ochtends vroeg weer ontslagen na hartfilmpjes, longfoto’s, urine- en bloedonderzoeken. Ik had waarschijnlijk een probleem in mijn maag en slokdarm door de antibiotica!

De nacht erna…
Ik val over het algemeen heel slecht in slaap, meestal door tal van ideeën in mijn hoofd welke een plekje moeten krijgen. Vrijdag heb ik ook zo’n nacht gehad. Waarschijnlijk bang voor een tweede nacht zoals die ervoor, heb de gaafste dingen bedacht!

Idee voor verkoop van een Idee
Ik bedacht afgelopen vrijdagnacht de gaafste wasmiddelreclame. Hoe verkoop je eigenlijk zo’n idee? Weet dat Rob de Otter ook sec ideeën verkoopt, Rob hoe doe je dat? Met een beetje mazzel leest een snelle reclameboy dit artikel en krijg ik een opening in het reclame medialandschap? Stel dat die opening gevonden wordt. En stel nou even dat het idee van mij ook echt spijkergoed is. Voor welk bedrag verkoop je dat idee? Hoeveel euro’s winst/omzet genereert bv. Unilever door 5% meer verkopen van een willekeurig wasmiddel? Ik heb echt geen idee!!!

Maak een mooie dag…
Otto Ph. Seibert jr.

Boekentip van de week:

[afbeelding niet meer beschikbaar]Titel: Galileo, vader van de experimentele wetenschap en grondlegger van de moderne astronomie
Auteur: David Whitehouse

Otto: 'Galileo Galilei leefde zijn leven lang met dwarse gedachten en vernieuwende ideeën welke ruim 300 jaar na dato pas volledige erkenning kregen.'

Uitgever: Librero
ISBN: 978-90-5764-530-3

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!