Back Back Nieuws

CWT presenteert jaarlijks reistrend onderzoek

11 september 2015
CWT Energy, Resources & Marine, de afdeling van Carlson Wagonlit Travel (CWT) gespecialiseerd in de maritieme en offshore branche, publiceert haar jaarlijkse prognose met betrekking tot de kosten van zakenreizen en reistrends. Uit de resultaten van het rapport 2016 Energy, Resources & Marine Forecast blijkt dat zakenreizen in deze bedrijfstak beïnvloed zullen worden door de fluctuerende olieprijzen en verminderd vlieg- en hotelverkeer op belangrijke bestemmingen. Het onderzoek geeft reisinkopers uitgebreide inzichten die hen kunnen helpen bij het plannen en budgetteren voor het komende jaar.

Inzicht geven
Monisa Cline, senior vice president, CWT Energy, Resources & Marine, over het rapport: ´De reisvoorwaarden binnen de Energy, Resources & Marine sector zijn complex en voortdurend aan verandering onderhevig. Deze prognose wil onze klanten inzicht geven in gevolgen hiervan en ervoor te zorgen dat hun reisprogramma’s zo efficiënt en effectief mogelijk blijven´.

Het gratis te downloaden rapport gaat ook in op hoe nieuwe technologieën (o.a. apps en big data) en online booking tools gericht kunnen bijdragen aan de verdere verbetering van reisprogramma's.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!