Back Back Nieuws

Culinaire beleving op Texel voor Belgische journalisten

19 juni 2012
Diverse Texelse bedrijven ontvingen onlangs journalisten uit België ter promotie van het eiland Texel. Zilte Zaken, de organisator van de persreis, had een exclusief en culinair programma samengesteld met medewerking van Grand Hotel Opduin, restaurant Bij Jef, restaurant ’t Pakhuus, De Oude Vismarkt, Juttersmuseum Flora, de Oesterman, Texelwool en TBO Taxi.

 

Overnachting in Grand Hotel Opduin

De focus van het bezoek lag op de culinaire beleving van Texel. De journalisten overnachtten in het luxe Grand Hotel Opduin en werden culinair in de watten gelegd door restaurant Bij Jef en 't Pakhuus. Tussendoor brachten zij een bezoek aan de Oude Vismarkt in Oudeschild, Juttersmuseum Flora voor een rondleiding en echte Juttersverhalen, de Oesterman en dekbeddenfabrikant Texelwool.

 

Uitgebreide rondleiding

Bij aankomst in Grand Hotel Opduin stond de champagne en een hapje met Waddengarnalen voor ze klaar en kregen ze een uitgebreide rondleiding door het hotel. 's Morgens ontwaakte de groep in Grand Hotel Opduin met wat Ronald Biesboer van Zilte Zaken noemt: 'Het lekkerste ontbijt van Nederland'.

 

Publiciteit op Twitter

Journalist Daan vermeer noemt op Twitter: 'Subliem geslapen op een kussen van Texelse schaapswol in de duinen, bij hotel #opduin. Mooiste hotel dat ik in NLD gezien heb. Op naar zee!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!