Back Back Nieuws

Cuisine on tour culinair partner van Paviljoen de Witte en The Hospitality Club

27 oktober 2014
Eric van Abbe, eigenaar van The Hospitality Club in Rotterdam en Paviljoen de Witte samen met Dimitri Chalos, eigenaar van Cuisine on tour bekrachtigden 8 oktober jl. hun samenwerking tijdens de feestelijke opening van Paviljoen de Witte in Scheveningen. 
Al sinds de start van de samenwerking in juni 2014 is gebleken dat de filosofie en de hoge culinaire standaard van beide ondernemers volledig op elkaar aansluit. Dimitri Chalos vertelt met trots: ‘Eric zocht geen doorsnee cateraar maar een professional in de gastronomie die continuïteit en kwaliteit kan bieden bij ieder type evenement. Wij zijn trots op de waardering en het vertrouwen dat wij de afgelopen maanden gekregen hebben’.

Tijdens de opening liet Cuisine on tour zien waarmee zij het verschil kan maken. Er werden amuses geserveerd met als naam ‘Schelpjes aan het strand’. De gefrituurde wilde rijst werd gereserveerd als duinzand en de panacotta van schaaldieren had de vorm van schelpjes. Hiermee werd de ligging van de bijzondere locatie extra benadrukt.

Door het partnership met de twee locaties in Zuid-Holland werkt Cuisine on tour aan haar doel om naast landelijke dekking vertegenwoordigd te zijn op vaste locaties in alle grote steden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!