Creative Animal lanceert Jouw Talkshow op MaatCreative Animal lanceert Jouw Talkshow op Maat
Back Back Nieuws

Creative Animal lanceert Jouw Talkshow op Maat

16 februari 2022

Creative Animal, het creatieve label van mediatechnologie bedrijf NEP The Netherlands, lanceert het nieuwe online talkshow concept Jouw Talkshow op Maat. Dit nieuwe concept helpt organisaties, bedrijven en instellingen om hun doelgroep, intern of extern, op een heldere, impactvolle manier te bereiken met de veelzijdigheid en dynamiek van een op maat gemaakte online talkshow.

Creative Animal neemt het gehele creatieve en uitvoerende productieproces van Jouw Talkshow op Maat uit handen, waarbij inhouse mediaprofessionals verantwoordelijk zijn voor onder andere de redactie, productie, regie en presentatie. Daarbij werkt Creative Animal nauw samen met zusterbedrijf NEP. Zij leveren de beste camera-, geluids- en lichtmensen en technische faciliteiten om de online talkshow op de meest passende of spectaculaire wijze in beeld te brengen, op iedere gewenste locatie.

Sterke toevoeging

Jim van der Hoeven, Creative Director Creative Animal: 'Van halfjaarcijfers, een nieuwe bedrijfsstrategie, het vieren van successen, een productlancering of welk verhaal je ook met jouw bedrijf wil vertellen; voor al deze communicatie- of marketingdoeleinden kan Jouw Talkshow op Maat ingezet worden en naar wens worden ingevuld. In de talkshow is ruimte voor verschillende sprekers en gasten, panelgesprekken, live verbinding met sprekers op afstand, video content, live interactie met de kijkers; kortom, alle ingrediënten om een inspirerende of informerende talkshow te maken. Dit nieuwe online talkshow concept is een mooie toevoeging aan ons portfolio van digital en virtual events en kan van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties om hun mensen of klanten in beweging te brengen.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!