Corsendonk Hooge Heyde wint 'Beste vergaderlocatie in België' Corsendonk Hooge Heyde wint 'Beste vergaderlocatie in België'
Back Back Nieuws

Corsendonk Hooge Heyde wint 'Beste vergaderlocatie in België'

02 februari 2022

Corsendonk Hooge Heyde, een kleinschalig boutique hotel gelegen in Kasterlee, onderdeel van de groep Corsendonk Hotels, is uitgeroepen tot ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2021 in België’ door de Nederlandse organistatie Meetings Platform. Dit is een organisatie die de beste MICE bedrijven en locaties weergeeft op een online platform.

Corsendonk Hooge Heyde is geschikt voor meetings, events en teambuildings in een groene maar centrale omgeving. Alsook is het bij Corsendonk Hooge Heyde mogelijk om een vergadering te combineren met een gastronomische diner of een zakelijke overnachting. 'We zijn enorm blij dat we na deze moeilijke en onzekere periode deze award mogen ontvangen', zegt Jan-Felix Nédée, Operations van Corsendonk Hotels. 'We willen graag iedereen bedanken voor het uitbrengen van de gouden stemmen. Zonder de hulp van collega’s, tevreden klanten en kennissen was dit niet mogelijk geweest', vult hij aan.

Nieuwe uitdagingen in 2022

Niet alleen zal Corsendonk Hooge Heyde inspelen op het verhuren van de meetingrooms maar staan er ook andere uitdagingen voor 2022 gepland: 'Vanaf februari 2022 openen we een gloednieuwe wellness in het hotel met faciliteiten zoals onder andere: een binnenzwembad, sauna’s, hammam en behandelingsruimtes. Alsook staat de opening van onze nieuwe feestzaal, die geschikt zal zijn tot 250 personen gepland in maart 2022', vertelt Jan-Felix Nédée enthousiast.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!