Back Back Nieuws

Corporate DJ-workshop

04 mei 2010
Het is dynamisch – origineel – uiterst professioneel – laag drempelig - aandacht voor de individu en het team – interactief - een echte activiteit van nu!

De Corporate DJ-workshop is een workshop tijdens welke meerdere mensen gelijkertijd met voldoende professioneel materieel en meerdere docenten, les krijgen in de basiskunsten en routines van het zo populaire en hedendaagse DJ-vak. 

Er is oog voor de individu, iedereen krijgt persoonlijke aandacht van docenten en gelegenheid om de net geleerde kneepjes van het vak daadwerkelijk toe te passen. Toch is het een echte teambuildingsactiviteit en gezamenlijke beleving tijdens welke je met elkaar een bijzondere ervaring opdoet. Het hele team wordt er creatiever en energieker van!

Een Corporate DJ-workshop is het perfecte afdelingsuitje, een originele incentive of de juiste voorbereiding van het managementteam op een DJ performance tijdens uw eigen bedrijfsevenement!

Inhoud
Tijdens een 2 à 2,5 uur durende workshop komen de belangrijkste onderdelen van het DJ-en (vinyl en/of cd’s) aan bod, denk aan: beatmixen, scratchen, backspinnen, materiaal, muziekkeuze en opbouw, muziekstijlen, presentatie en performance, branding en natuurlijk worden er de nodige demonstraties gegeven en maak je vooral veel muziek met elkaar. 

Waar?
Met ons uiterst professioneel DJ-eiland komen wij graag naar uw locatie voor een dynamische en interactieve DJ-Workshop. De workshops kunnen in verschillende grootten ook georganiseerd worden op de locatie van uw evenement. Dit kan zijn als onderdeel van uw evenement of als voorbereiding van uw evenement. 

Daarnaast bent u ook van harte welkom voor deze workshop in dé DJ-school van Nederland. DJ-School Zuid-Holland in Gorinchem - onder de bezielde leiding van DJ Miss Smile - is sinds kort een officieel gecertificeerd erkend leerbedrijf. Dat is uniek in Nederland!

Inzetbaarheid
Teambuildings activiteit, afdelingsuitjes, als onderdeel van personeelstrainingen en recruitement sessies, ter ondersteuning of verbetering van het imago van management en directie dat na een workshop op het bedrijfsevenement zelf als verrassing de plaats achter de DJ-booth in neemt. Vraag ons naar de verschillende toepassingen en concepten!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!