Corendon Conference Center geopendCorendon Conference Center geopend
Back Back Nieuws

Corendon Conference Center geopend

07 november 2018

 

Het Corendon Conference Center van Corendon Village Hotel Amsterdam is deze week officieel geopend. Het zakelijke hart van het moderne viersterrenhotel beschikt over elf volledig uitgeruste en flexibele vergaderzalen. Corendon focust met het Conference Center op zowel de Nederlandse als internationale zakelijke markt. Achmed Baâdoud, oud stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Nieuw-West, zal het Corendon team versterken bij de acquisitie en helpen de focus te leggen op zowel nationale als internationale zichtbaarheid van het Corendon Conference Center.

Het Corendon Conference Center van Corendon Village Hotel Amsterdam beschikt over elf moderne en flexibele vergaderzalen. Deze bieden de mogelijkheid om te vergaderen in een privékamer met maximaal acht personen tot het huisvesten van 400 gasten in theaterstijl en 600 gasten in ontvangststijl. Naast volledig ingerichte ruimtes biedt Corendon persoonlijke service en een groot scala aan cateringopties. Uiteraard kunnen zakelijke gasten overnachten in Corendon Village Hotel Amsterdam en genieten van diverse hotelfaciliteiten, zoals dineren in het all-inclusive restaurant, borrelen in SKYBAR 747 (die binnenkort haar deuren opent), sporten in de fitnessruimte of heerlijk ontspannen in de Village Spa.

In het hart van metropoolregio Amsterdam

Achmed Baâdoud: 'De strategische ligging van het Corendon Village Hotel - in het hart van metropoolregio Amsterdam, tussen Luchthaven Schiphol en Amsterdam - is cruciaal. Het Corendon Conference Center heeft daarnaast alle benodigde faciliteiten in huis en dat maakt het voor de zakelijk markt anno nu erg interessant.'

Atilay Uslu, Directeur-Eigenaar Corendon: 'Alle zalen van het Corendon Conference Center zijn up and running en met de komst van Achmed zijn we ook aan de acquisitiekant volledig opgelijnd. We hebben het nog niet gevierd met een feestje, want de officiële opening van het hotel vindt plaats in de zomer van 2019. Dan wordt ook de Boeing 747, die we begin 2019 in de tuin plaatsen, officieel geopend.'

Locatie en bereikbaarheid

Corendon Village Hotel Amsterdam is gunstig gelegen aan de Schipholweg in Badhoevedorp, dicht bij Amsterdam Airport Schiphol, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Met de auto of Corendon shuttleservice is het zeven minuten rijden naar Amsterdam Airport Schiphol. Zakendistrict Zuidas en Amsterdam centrum liggen op slechts vijftien minuten rijden van het hotel. Daarnaast zijn diverse toeristische bezienswaardigheden, zoals de Keukenhof, Zandvoort en Volendam binnen handbereik. Corendon Village Hotel Amsterdam is gemakkelijk te bereiken via de A4 en A10 en biedt volop parkeergelegenheid. Gasten die van of naar Amsterdam Airport Schiphol of Amsterdam centrum reizen kunnen gebruikmaken van de Corendon shuttleservice.

Hotelportefeuille Corendon Hotels & Resorts

Corendon Hotels & Resorts biedt hotels en resorts in Nederland en Turkije en op Ibiza en Curaçao. In Amsterdam zijn dat het Corendon Village Hotel, Corendon City Hotel en The College Hotel; een boutiquehotel in het centrum van onze hoofdstad. In Turkije biedt Corendon vier resorts, op Ibiza staat het Marble Stella Maris All Inclusive Resort en op Curaçao bevindt zich het Livingstone Jan Thiel Beach Resort. In 2019 opent Corendon op Curaçao haar tweede hotel in het voormalige Veneto Holiday Beach Resort. 

Fotocredits > Rob van der Voort (NXTLVL Studio)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!