Constantijn van Oranje in panel bij World Conference for Inspection & Maintenance Robotics Constantijn van Oranje in panel bij World Conference for Inspection & Maintenance Robotics
Back Back Nieuws

Constantijn van Oranje in panel bij World Conference for Inspection & Maintenance Robotics

22 september 2022

Nederland heeft een levendig ecosysteem voor startups en scale-ups en wordt binnen Europa gezien als een leider in innovatie. Nederlanders zijn early adaptors van technologie en innovatie waardoor Nederland een aantrekkelijke markt is voor opkomende technologieën zoals robotica, drones en AI. SPRINT Robotics is zeer vereerd om aan te kondigen dat Constantijn van Oranje, Special Envoy bij Techleap.nl, op 27 september in Amsterdam aanwezig zal zijn bij de openingssessie van de SPRINT Robotics World Conference for Inspection & Maintenance Robotics. Hij zal deelnemen aan de panelsessie rond startups, scale-ups en de rol van de eindgebruikers bij het commercialiseren van nieuwe technologie. Constantijn van Oranje leidt Techleap.nl, de accelerator voor het Tech-ecosysteem in Nederland. Door middel van het verbeteren van de toegang tot kapitaal, markt, talent en technologieën verbindt hij en zijn team het Nederlandse Tech-ecosysteem en creëert hierdoor mogelijkheden voor veelbelovende Nederlandse Tech-bedrijven om internationaal snel te groeien.

 

De SPRINT Robotics World Conference for Inspection & Maintenance Robotics is een toonaangevend en internationaal evenement voor robotica voor inspectie en onderhoud van grote infrastructuur. Deze editie van de World Conference vindt plaats op 27 en 28 september in de RAI in Amsterdam en biedt de bezoeker een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste robotica oplossingen en aanverwante technologieën. Het conferentie programma kent meer dan 55 internationale sprekers. 

Tijdens de tweedaagse conferentie zullen live demonstraties van cutting-edge robots en drones plaatsvinden in de Technology Demo Area en op de expositievloer. Nederland is goed vertegenwoordigd met best-in-class oplossingen van eigen bodem. 

Focus op I&M-robotica thema’s 

De SPRINT Robotics World Conference is dé plek om inzicht te krijgen in de wereldwijde status van robotica voor inspectie en onderhoud voor grote infrastructuur. Er is een breed aanbod van thema’s dat aan bod zal komen, zoals offshore-operaties, tunnels en bruggen, inspectie en onderhoud van windturbines, nucleaire en andere vormen van energieopwekking, use cases die betrekking hebben op de integratie en adoptie van robotica in de werkprocessen, en tests, trials en scaling. Daarnaast staan thema’s variërend van Drones4Inspection en Maintenance, Data en AI, en Digital Twins en Data Platforms op het programma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!