Back Back Nieuws

Constant in Beweging Culinair presenteert ECO friendly concept

12 augustus 2013
Constant in Beweging Culinair presenteert zich als cateraar met een ECO friendly concept. Dit concept staat garant voor dat het aanbod van Constant in Beweging Culinair bestaat uit 30 % biologische grondstoffen, 20% vegetarische voeding en 100% streek- en seizoensgebonden producten. Met deze stap Constant in Beweging Culinair naar maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen bij de productie, verwerking, bereiding en distributie van eten en drinken.

Ingrediënten
De cateraar geeft de voorkeur aan seizoen- en streekgebonden producten en daar waar mogelijk van kleine regionale leveranciers. Dit hoeft volgens Constant in Beweging Culinair overigens niet altijd duur of exclusief te zijn: ‘De bijzonderheid zit 'm wat ons betreft in de verrassende combinatie van ingrediënten, het samenspel van voedsel en decor of het op bijzondere wijze presenteren van de eenvoudigste gerechten’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!