Back Back Nieuws

Congresstad Zwolle maatschappelijk betrokken

11 mei 2012
Congresstad Zwolle was onlangs aanwezig op Beursvloer Zwolle. Doel van deze beursvloer is om samenwerking tot stand te brengen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Een ideale gelegenheid om Congresstad Zwolle nog beter te profileren als maatschappelijke organisatie.

 

Een succes

De beurs was naar eigen zeggen een succes. Congresstad Zwolle heeft een deal gesloten met Stichting Gehandicaptenvoordeel, Trias Jeugdhulp en Stichting Berkumstede. Inmiddels zijn enkele deals al uitgevoerd en zullen de andere volgen. Hieronder de deals zoals Congresstad Zwolle deze afgesproken heeft.

 

Stichting Gehandicaptenvoordeel

De Stichting Gehandicaptenvoordeel heeft als doel landelijk mindervalide, gehandicapten en ouderen te helpen in het maken van keuzes. De stichting ontvangt geen subsidies van overheid en/of derden en is daarom geheel afhankelijk van donaties en hulp van particulieren en bedrijven. De deal die Congresstad Zwolle met Stichting Gehandicaptenvoordeel heeft gesloten is dat zij hulp biedt bij de opmaak van persberichten en het daarmee verkrijgen van free publicity voor de opening van het landelijk concept.

 

Trias Jeugdhulp

Trias Jeugdhulp verleent hulp in Overijssel vanuit bijna 30 locaties. Zij begeleidt kinderen, jongeren en ouder(s)/verzorger(s) en stimuleert ze om zelf de regie over hun leven te behouden en hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Congresstad Zwolle wil via de website en nieuwsbrief van Congresstad Zwolle, Trias Jeugdhulp helpen bij het aantrekken van pleeggezinnen voor tieners.

 

Stichting Berkumstede

Stichting Berkumstede is de dienstverlener van zorg en welzijn in de wijk Berkum en omgeving. Berkumstede stelt de cliënt hierbij centraal en heeft oog voor kwaliteit en betrokkenheid. Congresstad Zwolle gaat met Berkumstede meedenken in het vercommercialiseren van de verhuur van de zalen in de nieuwbouw. Zodat de stichting efficiënter met haar ruimtes om gaat en hier meer inkomsten uit genereert die gebruikt kunnen worden ter bevordering van de kwaliteit van de zorg bij Berkumstede.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!