Back Back Nieuws

Concert, feest en show in één

06 mei 2010
Libéma, exploitant van meer dan twintig Nederlandse locaties, gaat zich ook bezighouden met het zelfstandig organiseren van concerten en muziekfestivals. 

De eerste productie staat reeds gepland. 
Op 18 september vindt in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het spetterende feest Night to Remember plaats met optredens van wereldartiesten als Rick Astley en Paul Young. Marc van Aalst, Business Unit Manager van Libéma Exhibitions & Events beschouwt de uitbreiding van het productenpakket met concerten en muziekfestivals als een logische aanvulling.“We hebben niet alleen de juiste locaties en akoestiek, maar ook voldoende organisatorisch talent in huis om topfestivals te realiseren.” Samen met partners Radio 10 Gold en Radio 538 verwacht Libéma dit nieuwe concept succesvol in de markt te zetten. 

Night to Remember
Met Night to Remember worden muziekliefhebbers mee terug in de tijd genomen. Er vinden optredens plaats van de grootste ’80 artiesten met Live band. Rick Astley (‘Never gonna give you up’), Nik Kershaw (‘I won’t let the sun go down on me’), Paul Young (‘Love of the common people’), Marc Almond (Tainted love) en T’Pau (China in your hand) geven onder andere acte de présence. Na deze live optredens gaat de spectaculaire Dance Party Remix van start. Met dit concept worden bezoekers verrast door de sfeervolle ambiance en  beleven zowel een concert, feest en show in één! Klik hier voor meer informatie: Night to Remember


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!