Complimentenmeisjes groeien uit tot Complimentenmakers®Complimentenmeisjes groeien uit tot Complimentenmakers®
Back Back Nieuws

Complimentenmeisjes groeien uit tot Complimentenmakers®

14 december 2023

De beste complimenten gaan een leven lang mee. Want een echt goed compliment heeft de kracht van duizend schouderklopjes. De Complimentenmeisjes weten daar al jaren alles van. Sinds 2006 zijn zij gespecialiseerd in vliegensvlug opschrijven wat er leuk, bijzonder of ‘eigen’ is aan iemand. En met succes, want het team van professionele complimenteurs - in hun kenmerkende knalrode outfits met grote strik - groeide in ruim 15 jaar uit van twee meisjes tot een team van 50 gespecialiseerde complimentenmakers. En omdat het allang niet alleen maar meisjes zijn, hoort er vanaf nu een nieuwe naam bij: Complimentenmakers®. 

Compleet in het nieuw gestoken

Een beter moment hadden de voorheen meisjes niet kunnen bedenken voor hun naamsverandering, want ook de look & feel ging op de schop. Gerenommeerd grafisch ontwerpbureau 75B (bekend van o.a. het IFFR, het Van Abbemuseum en Susan Bijl) tekende voor de nieuwe grafische identiteit én de compleet vernieuwde website. Op basis van een evenzo nieuwe merkstrategie die weer werd bedacht door Rufus Ketting (v/h KesselsKramer, Natwerk en tegenwoordig initiator van het illustere kennisplatform ‘Beta Data’).

Een compliment om in je zak te steken

Met hun nieuwe naam trappen de Complimentenmakers® meteen de drukste periode van het jaar af. Dus of het nou je nieuwe kerstoutfit is, het harde werk dat je gedurende het jaar hebt verzet, of het feit dat je gewoon feestelijk staat te stralen, de Complimentenmakers® weten als geen ander hoe je écht iemand kan raken met een goed compliment. In een handomdraai geven ze jou aan jezelf cadeau in de vorm van een mooi geschreven kaartje met hun lieve observaties.             

Workshop: ‘De Kunst van Complimenten’

Voor wie de wereld eigenhandig ook een beetje liever en positiever wil maken, biedt een nieuwe workshop van de Complimentenmakers® uitkomst. Want hoe zit een goed compliment eigenlijk in elkaar? En wat is de waarde van een geslaagd compliment? De Complimentenmakers® delen nu hun kennis, ervaringen, tip & tricks en lichten een tipje van de sluier op van hun magische werking. Zo leer je over de biologische en filosofische facetten en kom je erachter wat de noodzaak van echte waardering en aandacht is. Daarna mag je de kunst van het complimenteren zelf in praktijk brengen en ben je klaar om de wereld eigenhandig een beetje liever en positiever te maken. Want de wereld verbeteren, begint bij de ander!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!