Back Back Nieuws

CompanyComics presenteert Memorygirls spel

15 oktober 2007
CompanyComics brengt het spel Memorygirls op de markt. Onder leiding van jonge, vlotte meiden worden gasten vermaakt met een spelletje memory. Met hun opvallende outfits en dito presentatie trekken deze dames de aandacht op elk evenement. Memory spelen vindt iedereen leuk. Het is eenvoudig, voor iedereen, van elke leeftijd en onafhankelijk van welke taal men spreekt.

Memorygirls kunnen zowel binnen als buiten optreden. Het robuuste spel met speeltegels van 40x40cm wordt door 2 personen, of 2 groepen tegelijk gespeeld in een tijdsbestek van ongeveer 15 minuten. Het is spannend en ontspannend tegelijk, zowel voor medespelers als omstanders. Bovendien is er een subtiel competitie-element met subtiele, maar begerenswaardige prijsjes.


Extra aantrekkelijk wordt het spel door de tekeningen; allemaal topkarikaturen en cartoons, getekend door Harold Hugenholtz. Er zijn memoryspellen beschikbaar met diverse thema’s, zoals ‘bekende nederlanders’, ‘milieu’, ‘multi-cultureel’, etc. Behalve vermaak dus ook thema’s met een educatief karakter.

Een spel compleet op maat laten maken met tekeningen van je bedrijf of producten is ook mogelijk. Hierdoor wordt het spel nog meer een opvallend marketing-instrument en nemen de spelers de informatie letterlijk spelenderwijs op.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!