Collé Rental & Sales breidt activiteiten uit naar DenemarkenCollé Rental & Sales breidt activiteiten uit naar Denemarken
Back Back Nieuws

Collé Rental & Sales breidt activiteiten uit naar Denemarken

21 maart 2022

Met de opening van de nieuwe vestiging in Odense (DK) heeft Collé totaal 19 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en nu ook Denemarken. ‘Deze nieuwe vestiging kadert in de uitbreidingsstrategie van het bedrijf naar Noord-Europa. Hiermee versterkt Collé Rental & Sales haar marktpositie in Denemarken, maar tegelijk ook in het grensgebied tussen Denemarken en het noorden van Duitsland (omgeving Flensburg)’, aldus directeur Frits Collé. De vestiging is gesitueerd in de buurt van Odense, centraal gelegen in het zuiden van Denemarken op het eiland Funen. Odense is de op 2 na grootste stad van Denemarken.

Centrale locatie

Het verzorgingsgebied van deze nieuwe Collé-vestiging strekt zich uit over de regio Odense, de oostelijke regio omgeving Kopenhagen, de westelijke regio omgeving Esbjerg, en tenslotte de noordelijke regio omgeving Aarhus. De nieuwe vestiging heeft een totale oppervlakte ca. 12.000 m2 en is voorzien van een magazijn, werkplaats en kantoorruimtes. Het pand is gunstig gelegen vlakbij de snelweg E20, de belangrijke oost-westverbinding in het zuiden van Denemarken, die loopt van Esbjerg via KoldingOdense en Kopenhagen naar Malmö in Zweden.                                                                                                  

Uitgebreid verhuurassortiment

Zoals in alle Collé-vestigingen kunnen onze Deense klanten vanaf nu gebruik maken van Collé’s uitgebreide verhuuraanbod aan machines en materieel, professioneel advies en een uitstekende service op maat van de klant. Het verhuurassortiment bedient diverse sectoren zoals de bouw, industrie, grondverzet, evenementen, tijdelijke huisvesting, intern transport, reiniging en tuin & park. Het aanbod bestaat uit o.a.: hoogwerkers, verreikers, heftrucks, grondverzetmachines, alsook lichtmasten, mobiele beveiligingsmasten, stroomaggregaten, compressoren en units voor tijdelijke accommodatie.

Elektrificatie machinepark & Duurzaamheid

Duurzaamheid is een strategische pijler in de bedrijfsvoering van Collé. Het bedrijf zet volop in op de elektrificatie van haar machinepark. Begin 2022 bestaat het machinepark van Collé Rental & Sales uit meer dan 20.000 machines. Inspelend op de marktontwikkelingen en marktvraag op het vlak van duurzaamheid heeft Collé de voorbije jaren dan ook fors geïnvesteerd in elektrische milieuvriendelijke machines, om zo haar klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De slogan is dan ook: Blauw het nieuwe Groen.

Fotocredits: Collé Rental & Sales

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!