Clubbing TV Festicket Live kondigen samenwerking aanClubbing TV Festicket Live kondigen samenwerking aan
Back Back Nieuws

Clubbing TV Festicket Live kondigen samenwerking aan

27 april 2021

Event Genius en muziek & lifestyle kanaal Clubbing TV hebben hun samenwerking rondom de ontwikkeling van het online streaming platform Festicket Live afgelopen weekend aangekondigd. De nieuwe samenwerking combineert de ervaring van Clubbing TV in het opnemen en live streamen van festivals en club nachten via clubbing.live met ticketing en marketing voor evenementen. 

Het afgelopen jaar heeft een bijzondere opkomst in livestreaming gezien door nationale lockdowns en de afwezigheid van live-evenementen. Terwijl organisatoren zich inzetten om de komende maanden weer bezoekers te verwelkomen, is er een steeds grotere kans dat dit met een verkleinde capaciteit zal moeten plaats vinden. 

Clubbing TV

Clubbing TV is al meer dan tien jaar lang koploper in live streaming en werkte samen met events als Tomorrowland, Kappa FuturFestival, Winter Music Conference Miami, Amsterdam Dance Event, Rampage, We are FSTVL, Amnesia Ibiza, en andere superclubs op Ibiza om hoogwaardige livestreams naar de woonkamer van miljoenen mensen wereldwijd te brengen. Door de samenwerking met Clubbing TV en Event Genius kunnen organisatoren en artiesten nu een productie van wereldklasse - voor digitale panels, workshops, dj-sets of complete festival producties - neerzetten, een internationale community bereiken en de ticketinkomsten vergroten. Streams kunnen een optionele paywall krijgen, met paswoord beveiligd en gelinkt aan het IP adres van bezoekers om onderlinge verspreiding te voorkomen.

Entertainment naar fans overal ter wereld

‘We verheugen ons enorm op het begin van deze nieuwe samenwerking met Event Genius & Festicket voor ticketed live streams’, liet Stephane Schweitzer weten, CEO en oprichter van Clubbing TV. ‘Het is een logische ontwikkeling voor Clubbing TV en ons livestreaming platform clubbing.live om festivals, clubs en organisatoren een kant-en-klare oplossing te bieden om fans te bereiken en entertainment naar fans overal ter wereld te brengen, vooral tijdens een pandemie met reisvoorwaarden en verkleinde capaciteit voor evenementen. Met Event Genius, Festicket, Clubbing TV & Clubbing.live samen kunnen event organisatoren zich volledig op hun artistieke werk en marketing campagnes richten, wetende dat ze volledig worden gedekt door professionals in ticketing, TV uitzendingen & live streaming.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!