Back Back Nieuws

CLC-VECTA organiseert kennisbijeenkomst: Alles draait om locatie

02 augustus 2013
Iedereen die met regelmaat een locatie boekt voor een evenement of congres, weet waar je allemaal op moet letten en hoe belangrijk de rol van de locatie is bij het slagen van het evenement. Maar het locatieaanbod in Nederland is enorm en iedereen zoekt business. De uitdaging is ervoor te zorgen dat de klant voor jouw locatie kiest.

Hoe je die uitdaging aangaat, vertellen Gijs Verbeek en Sander de Hoop je tijdens deze bijeenkomst; Sander (congres- en eventmanager) vanuit zijn rol als eindklant en Gijs vanuit zijn rol als venue finder. Het is een sessie vol tips & tricks, anekdotes en best practices die er voor zorgt dat jij je beter kunt onderscheiden, top of mind wordt en gemakkelijker opdrachten kunt binnenhalen.

Voor wie
De bijeenkomst is vooral interessant voor iedereen die zich bezighoudt met de marketing, communicatie en/of sales van een evenementen-, congres- en/of vergaderlocatie.

Datum en locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats op 24 september a.s. We zijn voor deze bijeenkomst te gast bij Aviodrome in Lelystad.

Kosten en aanmelding
Deze bijeenkomst is, uitsluitend na aanmelding vooraf, voor leden en vakmedia gratis toegankelijk. Niet leden betalen een tegemoetkoming in de kosten voor de catering van € 20,- p.p. Via deze link kun jij je aanmelding in orde maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!