CLC-VECTA gaat samenwerken met We InsureCLC-VECTA gaat samenwerken met We Insure
Back Back Nieuws

CLC-VECTA gaat samenwerken met We Insure

11 februari 2020

CLC-VECTA heeft haar netwerk van kennispartners versterkt door een meerjarig partnership te sluiten met We Insure. We Insure is een assurantietussenpersoon gespecialiseerd in de evenementen-, film-, en incentivebranche. De samenwerking biedt leden van CLC-VECTA continuïteit op de CLC-VECTA eventverzekering, een uitgebreidere dekking tegen een scherpere premie en een optimalisering van de afwikkeling van dekkingsaanvragen. 

Betrouwbare Partner

‘We zien dat leden en hun opdrachtgevers steeds meer kiezen voor de bijzondere en uitgebreide dekking van de CLC-VECTA event verzekering: het afgelopen jaar zagen we een stijging van maar liefst 34%. Een goed product, scherpe premie, continuïteit in dekking en een vlotte afwikkeling is dan heel belangrijk. In We Insure hebben we een betrouwbare partner gevonden die dit kan bieden en bovendien jarenlange ervaring en expertise meeneemt die waardevol is voor onze leden’, aldus Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA.

Goede afspraken

André Schomakers van We Insure: ‘Voor de CLC-VECTA event verzekering hebben we met onze vaste verzekeraar Circles Group hele goede afspraken kunnen maken voor de leden van de vereniging. Maar ook voor alle andere verzekeringsvraagstukken, van aansprakelijkheid tot werknemersverzekeringen, hebben we alle kennis en een uitstekend aanbod in huis.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!