Back Back Nieuws

CLC biedt cursus 'Effectief deelnemen aan Beurzen' aan

29 januari 2008
CLC biedt de cursus ‘Effectief deelnemen aan beurzen’ aan. Deze cursus helpt bedrijven in de Live Communication branche en hun klanten om hun beursdeelnames succesvol(ler) te laten verlopen.

Alleen al in Nederland worden jaarlijks meer dan 750 beurzen en tentoonstellingen georganiseerd. Daaraan nemen 135.000 bedrijven deel die in contact komen met meer dan 9 miljoen bezoekers. Naast dit indrukwekkende kwantitatieve bereik van beurzen, voegt het medium daaraan unieke kwalitatieve eigenschappen als één-op-één contact, multizintuiglijk, geïnteresseerde doelgroep en verzameld aanbod toe.

Daarom is deze vakgerichte cursus speciaal bedoeld voor (marketing) communicatiemanagers en –medewerkers die binnen hun bedrijf tot taak hebben beurzen te organiseren en/of de eindverantwoordelijkheid hierover dragen. Maar ook mensen die zelf werkzaam zijn in de Beurzen- en Evenementenbranche is het volgen van deze cursus erg zinvol. Op basis van de in de cursus verworven kennis kunnen zij hun huidige en toekomstige klanten beter adviseren en coachen bij hun beursdeelname.

De eerste cursus zal plaatsvinden op 11 en 18 februari 2008 (inschrijven is nog mogelijk).
De tweede cursus vindt plaats op 9 en 16 juni 2008. Beide trainingen worden gegeven in het Beatrix gebouw van Jaarbeurs Utrecht. Voor inschrijven en informatie ga naar de website van CLC.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!