Claudia Alberda wordt strategisch partner van ZEPnlClaudia Alberda wordt strategisch partner van ZEPnl
Back Back Nieuws

Claudia Alberda wordt strategisch partner van ZEPnl

19 oktober 2021

Claudia Alberda van C-vents, stapt in bij ZEPnl als strategisch partner. Na zich een aantal jaar te hebben ingezet als coördinator voor ZEP010, gaat zij nu de strategische samenwerking aan met founder van ZEPnl, Natasja Torcqué.

'Ondernemen doe je niet alleen roepen wij altijd', zegt Natasja Torcqué van ZEPnl. 'Ook dit is hier een voorbeeld van. Afgelopen jaar hebben Claudia en ik heel fijn samengewerkt aan een mooi evenement, waarin alles zo vanzelfsprekend op elkaar aansloot dat ik Claudia heb gevraagd bij ZEPnl in te stappen.'

1 + 1 = 3

De veranderende markt, vraagt andere dingen van ondernemers in de evenementenbranche en de behoeftes zijn veranderd. Na een jaar van geven en goed willen doen, met veel veranderingen vinden zij het belangrijk weer even een pas op de plaats te maken. Als eventdesigner en conceptmaker zijn ze terug naar de tekentafel zodat zij het fundament van ZEPnl kunnen verstevigen en nieuwe plannen kunnen maken voor 2022.

Claudia's bekende uitspraak is 1 + 1 = 3 en dat is volgens haar ook hier weer aan de orde. 'Als je gelijkgestemde aan elkaar verbindt en wij het als ZEPnl gaan faciliteren dan worden we hier allemaal beter en gelukkiger van. Hoe? Houd de plannen van ons in de gaten.'

Over ZEPnl

ZEPnl is de community voor ondernemers in de eventbranche. Verbinden, kennisdelen en samenwerken staan hier centraal om zo samen te kunnen groeien als ondernemer en als professional. Met verschillende expertises en fijne teams bouwt ZEPnl aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!