Back Back Nieuws

City Marketing Haarlem organiseert Ontmoet Haarlem

16 april 2012
Ontmoet Haarlem is de dag voor meetingplanners, Eventmanagers en directiesecretaresses om kennis te maken met Haarlem en omgeving. City Marketing Haarlem organiseert in samenwerking met HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie een interessante en inspirerende ‘ontmoeting’.

 

Kwaliteitsaanbod

Een ontmoeting met een historische, maar tegelijk ook bruisende stad, waar een twintigtal vergader- en congreslocaties aan of nabij de Grote Markt liggen. Daarnaast brengt de organisatie het kwaliteitsaanbod van MICE-locaties in de omgeving van Zuid-Kennemerland bij de gasten onder de aandacht.

 

Gastvrijheid en diversiteit van Haarlem

De dag begint en eindigt in de grootste congres- en vergaderlocatie van Haarlem, de Philharmonie. Gedurende de dag worden de gasten op ludieke wijze meegenomen om de vele mogelijkheden te leren kennen die Haarlem te bieden heeft. Te voet, per fiets en over het water. ‘Ontmoet Haarlem’ staat voor kwaliteit, gastvrijheid en diversiteit. Kortom, een uitstekende gelegenheid om de grote verscheidenheid aan locaties, van historisch en monumentaal tot architectonisch en eigentijds, ieder met hun eigen mogelijkheden, in één dag te beleven.

 

Aanmelden

Ontmoet Haarlem word je aangeboden door City Marketing Haarlem. Aanmelden kan via www.ontmoethaarlem.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!