Circulaire Havenhuisjes Zwier verbinden en ontspannenCirculaire Havenhuisjes Zwier verbinden en ontspannen
Back Back Nieuws

Circulaire Havenhuisjes Zwier verbinden en ontspannen

13 april 2021

Zwier, de vrijhaven van de stad, blijft volop in ontwikkeling! Zwier biedt overnachtingen in negen circulaire Havenhuisjes die ideaal zijn om op te laden na een intensieve bijeenkomst. Zwier biedt ruimte om als team veilig samen te komen in de Werfplaats en/of Huiskamer. Tussendoor en 's avonds kan ieder uiteengaan naar een eigen Havenhuisje met uniek uitzicht op de haven.

Circulair bouwen

De Havenhuisjes zijn circulair en modulair ontworpen en gebouwd. Omdat de markt snel verandert, is het uitgangspunt dat de Havenhuisjes gemakkelijk aan te passen zijn voor een nieuwe functie of look. De Havenhuisjes zijn gebouwd met natuurlijke materialen met de originele afmetingen, zodat ze gemakkelijk zijn te vervangen en het zo min mogelijk restmateriaal oplevert. Veel hout en glas zorgen voor een warme uitstraling.

Thuiskomen

De Havenhuisjes zijn bedoeld om je thuis te voelen. Veel comfort maakt dat je gemakkelijk ontspant. Opgemaakte bedden met circulaire bedzzzy matrassen (start-up van Auping), een ruime badkamer met toilet en regendouche, een koelkastje én een zitje met tafel. Alles om je te voorzien in wat je op dat moment nodig hebt. Na een inspannende dag, draagt het uitzicht snel bij aan verwerken en tot rust komen.

Verbinden

In coronatijd is verbinden met elkaar totaal anders. Thuiswerken, nauwelijks samen zijn met collega’s, het blijft uitdagend, ook na een jaar. Bij Zwier kun je in kleine teams (tot 14 personen) toch in een veilige en ruime setting samenkomen. De locatie draagt enorm bij aan het gevoel van verbinding. De Werfplaats en Huiskamer zijn bijzondere plekken, elk met een eigen sfeer, om als team inhoudelijk aan het werk te gaan. En daarbij heb je de mogelijkheid om veel buiten te zijn, ook in de wintermaanden. Dit geeft ruimte voor reflectie, inzichten en ontspanning.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!