Back Back Nieuws

Chateauform gaat overzees; eerste locatie in Engeland in 2012

25 augustus 2011
Châteauform' heeft zojuist bekendgemaakt dat het een eerste locatie in Engeland zal openen in januari 2012. 'Châteauform’ at Hever welcomes your teams from all over the world,' zo laat de organisatie ons weten.

32e locatie
In Edenbridge, op nog geen 40 minuten van Londen en op een steenworp afstand van het historische Hever Castle ligt de nieuwste aanwinst en de 32e locatie van het Franse bedrijf Châteauform', dat het ‘thuisgevoel’ hoog in het vaandel heeft staan.

The green countryside of Kent
De knusse Anglo-Normandische bouwstijl in een decor van een vredig landschap, temidden van the green countryside of Kent, zorgen voor een inspirerende omgeving. Brighton en The Royal Tunbridge Wells zijn eenvoudig te bereiken, wanneer men op zoek is naar een gevarieerd programma.

Kamers, vergaderzalen en amfitheater
Châteauform’ at Hever biedt 61 kamers en verschillende knusse lounge-ruimtes. De teams kunnen profiteren van 17 vergaderruimtes, met alle state-of-the-art en high tech voorzieningen voor seminars en congressen. Ook is er een amfitheater voor maximaal 80 personen beschikbaar en zal een grote vergaderruimte van 160 vierkante meter maximaal 120 deelnemers kunnen verwelkomen.

Bereikbaarheid 
Het nieuwste seminarhuis van Châteauform' ligt op 60 minuten van Heatrow Airport. De Eurostar Ebbsfleet stop is slechts 40 minuten verwijderd van Châteauform' at Hever.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze nieuwe locatie in Engeland dan kun je contact opnemen met Inge Kroonenberg via ikroonenberg@chateauform.com of de website www.chateauform.com raadplegen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!