Back Back Nieuws

Central Studios Utrecht, Maison van den Boer en Oseven bundelen krachten

25 september 2014
Central Studios Utrecht en de Koninklijke Van den Boer Groep met haar catering- en eventmerken Maison van den Boer en Oseven happening and food, gaan per heden een exclusieve  samenwerking aan om de evenementenlocatie Central Studios in Utrecht met een eigentijdse en nieuwe invulling verder te verankeren binnen de Utrechtse en landelijke evenementenmarkt. Maison van den Boer en Oseven zullen samen met Central Studios Utrecht een actieve rol innemen met het vermarkten van de evenementenlocatie.

Central Studios Utrecht begon begin jaren negentig als televisiestudio. In de afgelopen 22 jaar heeft Central Studios Utrecht zich ontwikkeld tot een veelzijdige en multifunctionele evenementenlocatie. De locatie is centraal gelegen en perfect bereikbaar met auto en OV, met onbeperkte parkeermogelijkheden. De ruimten en de 2.200 vierkante meter vrije vloer is o.a. geschikt voor congressen, beurzen, zakelijke evenementen, cultural events, productpresentaties en personeelsfeesten. Ook beschikt Central Studios Utrecht over een ‘Experience Kitchen’ voor de foodies!

De Koninklijke Van den Boer Groep is trots om mee te werken aan een optimale gastvrijheidsbeleving binnen Central Studios Utrecht. De combinatie van de locatie, creativiteit, lef en vakmanschap maken deze samenwerking ijzersterk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!