Industriepark Kleefse WaardIndustriepark Kleefse Waard
Back Back Interview

Cas van Horck van Industriepark Kleefse Waard #event17

14 april 2017

'Een brug slaan tussen de creatieve industrie en het bedrijfsleven.'

Industriële locaties zijn steeds meer in trek, vooral als er een verhaal achter zit. Dat is het geval bij Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Op dit voormalige terrein van Akzo Nobel zijn tegenwoordig 60 bedrijven uit de creatieve industrie gevestigd: start ups en andere innoverende bedrijven, die zich onder meer bezighouden met duurzaamheid en innovaties in de clean tech industrie.

Cas van Horck kan er alles over vertellen. Deze 27-jarige jongeman is al een jaar of drie bezig evenementen naar Kleefse Waard te brengen. 'Daarmee slaan we een verbinding tussen de creatieve start ups en het bedrijfsleven, dat op zoek is naar een bijzondere locatie.' Samen met stagiair Rick van der Pool struint hij al twee dagen door de hallen 7 en 8 van Jaarbeurs Utrecht, langs alle stands van de beurs Event 2017. Zij kennen de eventbranche goed. 'Ik bezoek de beurs Event al voor het derde jaar en in het verleden werkte ik bij een eventbureau,' vertelt Cas van Horck. 'Bovendien is IPKW een partner van het Convention Bureau Gelderland, dat hier een stand heeft. Deze beurs vinden wij leuk om inspiratie op te doen, leveranciers te bezoeken en op zoek te gaan naar nieuwe opdrachtgevers.'

Dat is het leuke van de beurs Event: je vindt er niet alleen nieuwe producten en concepten in de stands; ook veel bezoekers hebben een bijzonder verhaal te vertellen.

Foto: Clickshots

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!