Capital C komt met Virtual Event SpaceCapital C komt met Virtual Event Space
Back Back Nieuws

Capital C komt met Virtual Event Space

17 maart 2020

De evenementenindustrie heeft het moeilijk vanwege het coronavirus. Capital C, het nieuwe centrum voor de creatieve industrie, verhuurt (co) werkplekken en vergaderruimtes en evenementenruimtes. Met een virtuele studio die ze bouwden in de High Light, de indrukwekkende glazen koepel boven op het gebouw, hebben ze een creatieve oplossing gevonden als reactie op de geannuleerde evenementen!

Virtuele evenementenruimte

Met de virtuele evenementenruimte kun je je evenement nog steeds organiseren in de prachtige evenementenlocatie Capital C, mét een online deelnemend publiek. Alles wordt live gestreamd en opgenomen, zodat het evenement live kan worden bekeken of later kan worden beoordeeld.

State-of-the-art streamingfaciliteiten

De technologie wordt gefaciliteerd met state-of-the-art streamingfaciliteiten waar onbeperkt schakelen tussen live en virtueel mogelijk is. Branding kan op maat worden gemaakt en als sommige mensen aanwezig kunnen zijn, is dat ook mogelijk met een online - offline combinatie. Uiteraard worden in dit geval alle noodzakelijke coronamaatregelen genomen.

Primeur

De eerste klanten die de studio gebruiken, zijn Eagle Eye Networks en Brivo. Rishi Lodia, Eagle Eye Networks EMEA-directeur: 'Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van onze marktbenadering. Omdat we een uitdager zijn in een traditionele markt, is 'zien is geloven' vaak het geval. We moesten snel een alternatief verkennen en de virtuele studio van Capital C is een slimme manier om onze markt te bereiken, waardoor het de perfecte oplossing is voor de huidige situatie. Nu kunnen niet alleen mensen in Nederland, maar ook wereldwijd meedoen. Natuurlijk hopen we mensen in de tweede helft van het jaar weer persoonlijk te kunnen begroeten. '

Foto: Virtual Event Space at Capital C | Photography by Jan Willem Kaldenbach

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!