Camerry, snel professionele eventbeelden tot jouw beschikkingCamerry, snel professionele eventbeelden tot jouw beschikking
Back Back Nieuws

Camerry, snel professionele eventbeelden tot jouw beschikking

22 juli 2022

Klinkt dit bekend in je oren? Je bent op een toffe bruiloft, een te gek bedrijfsfeest, sportevenement of interessante conferentie. Er lopen één of meerdere professionele fotografen rond die het event en de gasten op de gevoelige plaat vastleggen. Jij wilt graag deze professionele beelden posten op je socials maar moet lang wachten tot deze beschikbaar zijn, als je ze überhaupt al krijgen kunt. Als jij evenementen organiseert, kun je er zeker van zijn dat jouw gasten ditzelfde probleem ervaren.

Over dit vraagstuk buigen collega’s Sergey Tyan en Mikhail Sidakov zich, als ze elkaar regelmatig tegenkomen op uiteenlopende events en ondervinden dat het lastig is om de beelden te kunnen vinden en delen. Zeker op het moment van het event zelf. ‘Begrijpelijk willen de organisatie en de fotograaf de beste foto’s leveren en hebben deze in sommige gevallen enige selectie en nabewerking nodig’, legt Sergey uit. Je eigen selfies via de smartphone zijn leuke kiekjes maar een professioneel beeld is zoveel waardevoller. ‘Samen ontwikkelden wij daarom Camerry’, vult Mikhail aan. ‘Een app die snel de professionele beelden van de fotograaf voor alle gasten beschikbaar maakt.’

Specifieke selectie

Een professioneel fotograaf neemt foto’s van jou of je groep en upload deze naar Camerry. De app is dusdanig vernuftig met AI-technieken ingericht dat het door middel van gezichtsherkenning en typische features uit de folder van de fotograaf specifiek jouw beelden selecteert.

Je hoeft dus niet meer eindeloos te scrollen door honderden foto’s waarop je zelf niet te vinden bent. Dat werk doet Camerry voor je. Waarschijnlijk word je ook verrast door beelden van jou die spontaan genomen zijn zonder dat jij dit in de gaten had. Vaak zijn dit ook de mooiste foto’s.

Ready & easy to use

De app is up & running en klaar voor gebruik tijdens je event. Je download Camerry gratis en eenvoudig via Apple Store of via Google Play. In Camerry vind je een persoonlijke klant pagina, een pagina voor de administrator, een aparte pagina voor de fotograaf, mogelijkheden voor opslag in de cloud en de AI-matching tool.

In sommige gevallen echter wordt ervoor gekozen om beelden later beschikbaar te stellen. Als een bekend fotograaf zijn beelden wil selecteren en na-bewerken bijvoorbeeld, voor een perfect resultaat. Camerry kan met hetzelfde gemak ook na een event worden gebruikt. In de app komt de fotofolder beschikbaar voor je bezoekers. De bewerkte beelden van de fotograaf worden op dezelfde manier als de real time versie gescreend op jouw specifieke kenmerken.

Branding

Als organisator van een evenement heb je er baat bij dat beelden over jouw brand, bedrijf of lancering door zoveel mogelijk gasten, real time, kunnen worden gedeeld op social media. Dit levert je naamsbekendheid en profilering. Precies hierom weten event-organisatoren het fonkelnieuwe Camerry te vinden en beschikbaar te stellen op het evenement. Alle gasten worden uitgenodigd om via de app hun beelden te selecteren en te delen op hun eigen kanalen. Cijfers tonen aan dat door Camerry 76% meer gedeeld wordt. Wat een boost aan jouw bereik.

Present & Simple

Event Summit en anderen gingen je al voor. Tijdens het corporate event van Present & Simple worden real time foto’s gedeeld door de bezoekers en deze zijn laaiend enthousiast over Camerry. Lisa Peters, eventmanager: ‘De app werkt fantastisch! Direct foto’s verzenden van de camera naar je smartphone is chic,  cyberpunk.’

Camerry is de ultieme manier om op een evenement real time sfeerbeelden met elkaar te delen. Professioneel, verrassend en vooral FUN.

Tekst: Nathalie Schalke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!