Business meets pleasure op Center Parcs De EemhofBusiness meets pleasure op Center Parcs De Eemhof
Back Back Locaties

Business meets pleasure op Center Parcs De Eemhof

03 oktober 2017

Relaxte medewerkers presteren beter. Dat komt goed uit, want bij Center Parcs gaan zaken en ontspanning moeiteloos samen. Wie over de oprijlaan van De Eemhof rijdt, wacht een hartelijke ontvangst en een inspirerend verblijf. Van intensieve congressen en informatiemarkten tot feestelijke incentives en corporate events, Center Parcs maakt ieder evenement op maat. Dit alles op slechts een half uur rijden van Amsterdam en Utrecht. Eelco van Schellebeek en Angela Nieuwenhuizen van Center Parcs Business Solutions vertellen enthousiast wat je hier allemaal kunt ondernemen.

Flexibele locatie

Net als de rest van de Nederlandse parken, krijgt ook De Eemhof een refurbishment, die gefaseerd wordt uitgevoerd. Zo is de ontvangstruimte van het Business Center al voorzien van nieuwe vloeren en wanden. Met resultaat, want de uitstraling is modern en prikkelend tegelijk. 'Ook de negen vergaderzalen, met een gezamenlijke oppervlakte van 700 m2, hebben een nieuwe look. Dankzij de schuifwanden tussen de vergaderzalen is het Business Center zeer flexibel aan te passen naar gelang het aantal gasten. Daarnaast kan voor break-out sessies zelfs worden uitgeweken naar de cottages of de Waterfront Suites in de Marina', vertelt het duo enthousiast. Aan de grote bar in de foyer wordt iedereen van een hapje en een drankje voorzien, een frisse neus haal je buiten op het terras. De grootste zaal heeft een dubbele deur, ideaal voor de presentatie van grotere objecten zoals bijvoorbeeld de introductie van een nieuwe auto of een informatiemarkt. Alle basis vergaderbenodigdheden zijn aanwezig. Wie extra of andere faciliteiten wenst, kan gebruik maken van de preferred partners van Center Parcs of zijn eigen leveranciers.

  • Business meets pleasure op Center Parcs De Eemhof
  • Business meets pleasure op Center Parcs De Eemhof
  • Business meets pleasure op Center Parcs De Eemhof
  • Business meets pleasure op Center Parcs De Eemhof
  • Business meets pleasure op Center Parcs De Eemhof
  • Business meets pleasure op Center Parcs De Eemhof
  • Business meets pleasure op Center Parcs De Eemhof
  • Foto > Floris Heuer
    Foto > Floris Heuer

Er even tussenuit

Het Business Center wordt omgeven door natuurschoon. Dichtbij bevinden zich de idyllische cottages, hotelappartementen, het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, terrasjes en verschillende themarestaurants, de Action Factory met onder andere een Escape Room en bowling en niet te vergeten de talrijke outdoor mogelijkheden zoals de klimtoren Via Ferrata en het altijd gezellige Adventure Golf. Zoveel mogelijkheden, zo dichtbij; het wordt wel heel makkelijk om je relaties en medewerkers te belonen voor hun inzet en toewijding.

Mediterrane sferen

De Eemhof heeft zelfs haar eigen Côte d'Azur; Marina De Eemhof ligt aan het levendige Eemmeer en is geïnspireerd op het Zuid-Franse havenstadje Port Grimaud. 'De gerenoveerde Waterfront Suites hebben allemaal uitzicht op het uitgestrekte water, zowel binnen als buiten vanaf het balkon. Ook lenen deze ruime Suites zich voor break-out sessies, gezellig aan de grote keukentafel of in de comfortabele zithoek.' In de haven liggen luxe woonboten, die je aan het einde van de dag in slaap wiegen. De Marina is een paradijs voor watersportliefhebbers. Zeilen, surfen, kanoën en flyboarden, het kan allemaal bij De Eemhof Watersport & Beachclub. Wie liever aan wal blijft, vermaakt zich op het strand of bij de gezellige horeca-gelegenheden.

Alles op maat

Wie op zoek is naar de beste combinatie van zakelijke en informele activiteiten, is bij Eelco en Angela in goede handen. 'Wij stellen met ons team op De Eemhof de meest uiteenlopende evenementen samen, op basis van de wensen van de opdrachtgever. Ieder evenement is hier maatwerk en in overleg is praktisch alles mogelijk.' Wie De Eemhof uitkoopt, heeft met alle gasten exclusief toegang tot het park. Tijdens kleinere evenementen kunnen gasten ook gezamenlijk eten en ontspannen. 'Nonna reserveert met liefde een gedeelte in haar Italiaanse restaurant of ontmoet elkaar naast een Argentijnse tempel in de Fuego Adventure Grill. Voor een gezellige borrel is de Hamilton Bar exclusief te huur, grenzend aan de Market Square en met uitzicht op de spectaculaire Zip Wire vanaf het grote terras.

Wat voor evenement ook op De Eemhof plaatsvindt, het is hier dubbelop genieten. 'Je werkt middenin de natuur aan je zakelijke doelstellingen, terwijl je in een informele, ontspannen setting ook de persoonlijke banden versterkt.' Daar komt iedere organisatie mee vooruit. 

Door > Saskia van Muijlwijk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!