Bureau Zuidema al 60 jaar vernieuwend en vooruitstrevend Bureau Zuidema al 60 jaar vernieuwend en vooruitstrevend
Back Back Nieuws

Bureau Zuidema al 60 jaar vernieuwend en vooruitstrevend

13 september 2022

Bureau Zuidema viert in september 2022 zijn 60-jarig jubileum. Het trainingsinstituut is door de jaren heen uitgegroeid tot een nationale en internationale autoriteit op het gebied van trainingen en opleidingen gericht op communicatie en gedrag. Meer dan 150.000 hoogopgeleide professionals, managers en leidinggevenden hebben diverse trainingen al met succes gevolgd.

Gericht kijken naar de toekomst

Volgens Van Ommeren is terugblikken in een jubileumjaar mooi, maar gericht kijken naar de toekomst nog belangrijker. “Juist nu zien we een maatschappij die sterk gefocust is op het naleven van regels, efficiëntie en controle. Kijk maar naar overheden in binnen- en buitenland die de touwtjes strakker aantrekken op allerlei gebied. Met humanify human interactions laten we een ‘menselijk’ tegengeluid horen. Zorgen dat professionals hun doelen bereiken door de relatie en interactie met de ander te versterken. Samen groter dromen. Om professionals en toekomstige leiders klaar te stomen voor de verantwoordelijkheden van morgen is gedragsverandering nodig. Aan deze missie werken we hier in Nederland, maar ook in onze vier trainingslocaties in Spanje, Italië en Portugal. En binnenkort breiden we onze samenwerking uit naar Denemarken met een eigen locatie aldaar.”

Totaalconcept maakt het verschil

Met het Invloedmodel®, meerdaagse (Zuidema Only-)trainingsprogramma’s en intern opgeleide trainers is er een totaalconcept waar deelnemers echt iets aan hebben en in de praktijk het verschil mee kunnen maken. Bovendien beschikt Bureau Zuidema over eigen trainingslocaties, waaronder de House of Influence in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek en straks ook een in Amsterdam. ‘Van alle professionals die de trainingen hebben doorlopen beveelt 97% ons aan anderen aan. Trainingen worden met gemiddeld een 8,8 gewaardeerd. Bij alles wat we doen zijn we doordacht bezig en daardoor ook goed bezig. Dat zien en waarderen onze klanten. Daar ben ik, of liever: zijn we met z’n allen bij Bureau Zuidema, bijzonder trots op.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!