Back Back Nieuws

Brouwer's Tours Kerstbus sponsort Winterplein Noordwijk

09 december 2014
De Kerstbus van Brouwer's Tours is speciaal ontworpen voor het Winterplein Kerstfestijn. Dit festijn wordt georganiseerd van 20 december tot 28 december op het vuurtorenplein te Noordwijk aan Zee. Het Winterplein festijn is speciaal bedoeld voor de ouderen en kinderen die in warme Kerstsfeer zich vermaken met het doen van spelletjes, voorleesmiddagen, schaatsen, het maken van handwerkjes enzovoort.

Goed doel
De ‘stichting plein aan zee’ werkt niet uit winstoogmerk, daarom hebben zij een goed doel aan het Winterplein gekoppeld, namelijk Het Nationaal Ouderenfonds die te samen met Brouwer’s Tours in de ochtenden van 20 tot en met 24 december de ouderen uit diverse verzorgingshuizen binnen Duin- en Bollenstreek naar Het Winterplein toe te halen.

De ouderen worden opgehaald met de mooie herkenbare Brouwer’s Kerstbus en ontvangen op Het Horecaplein met een heerlijke warme drank. Hierna maken zij een ronde over de Wintermarkt. Na deze ronde komen zij weer terug op het overdekte Horecaplein voor nog een warme drank, een heerlijke kop soep en een broodje welke zal worden aangeboden. Om 12.30 uur zullen de ouderen via een mooie tour over beide boulevards van Noordwijk weer vertrekken en thuis worden afgezet.

Alle inkomsten die overblijven van het Winterplein gaat naar het Nationaal Ouderen Fonds toe en de touringcarchauffeurs van Brouwer’s Tours rijden als vrijwillers de Winterplein Kerstbus.

Bekijk hier meer arrangementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!