Back Back Nieuws

BreezeEvents en New Me komen met BusinessBootcamp programma voor bedrijven

25 augustus 2015
BreezeEvents (onderdeel van BreezeProjects) en New Me gaan een sportieve samenwerking aan. Ze hebben een BusinessBootcamp programma ontwikkeld met als belangrijkste uitgangspunt dat het voor iedereen toegankelijk en leuk is.

BusinessBootcamp
BusinessBootcamp is in te zetten tijdens een bedrijfsuitje, als vergaderbreak of -energizer. Je kunt ook kiezen voor een langer begeleidingstraject om medewerkers fit en vitaal van het leven te laten genieten. Uiteraard is ook aan de particuliere sector gedacht. Zo zorgt de Bachelor(rette)Bootcamp bijvoorbeeld voor een sportieve maar hilarische invulling tijdens een vrijgezellendag.

BreezeEvents is gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsuitjes en (incompany) bedrijfsevenementen. New Me focust zich op het menselijk lichaam door middel van professioneel voedingsadvies, Personal Training en Bootcamp-activiteiten. Twee professionele organisaties welke beide altijd kiezen voor het beste resultaat.

Effect op fysiek en mentaal vlak
Brigit van Haarlem (BreezeEvents) heeft zelf een sportieve achtergrond en gelooft in de positieve effecten van bewegen op fysiek en mentaal vlak. Graag wil zij het bedrijfsleven meer bewust van maken. New Me en BreezeEvents geloven beiden in dit speciaal ontwikkelde concept en in het feit dat fit en vitaal op het werk en privé goud waard is. Zowel voor de medewerker zelf als de organisatie.

Bewust maken
Bouke Bras (New Me) heeft heel veel zin in de samenwerking met BreezeEvents: ‘Mijn doel is om iedereen zich bewust te laten worden van zijn/haar mogelijkheden. Daar waar ik dit eerder voornamelijk voor particulieren verzorgde, werd ik steeds vaker benaderd met de vraag om ook voor het bedrijfsleven Bootcamptrainingen te verzorgen. Juist op dat moment kwam ik in contact met Brigit van Haarlem van BreezeEvents. Zij is al jaren actief in de evenementenbranche, zowel B2B als B2C. BreezeEvents verzorgt alle organisatorische aspecten van de BusinessBootcamp denkend aan locatie, catering, vervoer en verdere indeling van het bedrijfsuitje. Ik richt mij op het inhoudelijke trainingsprogramma welke altijd op de wensen en het niveau wordt aangepast.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!