Back Back Nieuws

Branche kan inloggen op EventPanel

27 oktober 2006
EventPanel, een initiatief dat online onderzoek gaat doen naar allerlei aspecten in de markt van zakelijke evenementen, gaat in januari van start. Leden van het EventPanel, die zich ooit hebben geregistreerd of dat nog willen doen krijgen dan een inlogcode toegestuurd waarmee ze in een speciale portal informatie met elkaar kunnen delen.

Initiatiefnemers Leon Kruitwagen en Hans van Linschoten stuurden vandaag een groot aantal personen uit de eventbranche, opdrachtgevers en aanbieders, onderstaande e-mail toe:

Geachte heer / mevrouw,

De omvang van de zakelijke evenementensector in Nederland bedraagt naar schatting ongeveer 1 miljard Euro op jaarbasis. Het zakelijke evenement heeft de afgelopen jaren een belangrijke positie verworven tussen de traditionele instrumenten van de marketeer. Qua onderzoek en studie naar achtergronden en effecten van het instrument is er echter nog steeds sprake van een leemte. Het EventPanel heeft als missie om dit gat te vullen. Een initiatief voor en door de branche om (nog) meer en (nog) betere inhoudelijke informatie te vergaren en deze kennis intensief te delen met de branche met behulp van de moderne middelen die ons ten dienste staan.

Met ingang van januari 2007 kunnen leden van het EventPanel gebruik maken van een speciale portal waar zinvolle informatie met elkaar gedeeld kan worden. Als u zich registreert, ontvangt u t.z.t. automatisch een inlogcode.

Dit eerste onderzoek is een inventarisatie van de eisen en wensen van de professionals die samen de branche vormen. Vragers en aanbieders van de verschillende producten en diensten kunnen gebruik maken van de mogelijkheden die het EventPanel biedt. In 2007 kunt u diverse publicaties van ons tegemoet zien en zullen er een tweetal congressen worden georganiseerd waarbij u zich als eventprofessional kunt verrijken met diepgaande kennis over de inzet en de effecten van zakelijke eventcommunicatie.

Bent u met ons van mening dat er nog veel te winnen valt op dit terrein van onderzoek en verdieping, schrijf u dan in voor het EventPanel door te klikken op onderstaande link. Er zijn geen kosten aan verbonden en u kunt zich ieder moment weer afmelden. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Het registratieformulier is uitgebreid. Het neemt eenmalig ongeveer 10-15 minuten van uw tijd om u te registreren. klik hier.





Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!