Borrelboxen van Qeuze voor de virtuele vrijmiboBorrelboxen van Qeuze voor de virtuele vrijmibo
Back Back Nieuws

Borrelboxen van Qeuze voor de virtuele vrijmibo

03 november 2020

De vrijdagmiddagborrel is voor velen heilig. Dit bleek maar weer toen heel Nederland werd verzocht thuis te werken en de gezelligste afsluiting van de week moest missen. De aanpassing naar online vergaderen zorgde er gelukkig voor dat de stap naar de virtuele ‘vrijmibo’ snel werd gemaakt. Uiteraard hoort hier ook een hapje en een drankje bij. Met smakelijke borrelboxen biedt Qeuze, het culinaire warenhuis van Nederland, hiervoor de oplossing.

Verbindende factor

Naast de vrijdagmiddagborrel kon ook de zomerbarbecue niet doorgaan en mogelijk valt de kerstborrel ook in het water. Deze gezellige evenementen, hoe klein of groot ook, hebben een verbindende factor. Om hierin het sociale element terug te brengen, heeft Qeuze borrelboxen samengesteld om van te genieten tijdens virtuele borrels en evenementen. De kleinere boxen bestaan uit wijn, bier of bubbels met borrelnootjes en olijven. In de uitgebreide boxen vind je daarnaast Hollandse kaas, vleeswaren en dipsauzen. Liever alcoholvrij? Dat kan ook.

Qeuze

Qeuze (spreek uit als ‘keuze’) omschrijft zichzelf het liefst als culinair warenhuis. De webshop is een combinatie van je lokale slijterij, delicatessenwinkel én cadeauwinkel. Je vindt hier een ruime keuze aan producten die zijn geselecteerd op basis van passie, smaak en kwaliteit. Daarnaast is Qeuze leverancier voor de zakelijke markt en bedienen we zowel de horeca als diverse speciaalzaken. Voor deze twee sectoren biedt Qeuze ook private label artikelen zoals bedrukt glaswerk en olijfolie met eigen logo.

Relatiegeschenken

Qeuze heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van relatiegeschenken en denkt graag mee met jouw online borrelmoment of evenement. De borrelboxen zijn uiteraard ook zeer geschikt om te versturen wanneer je iemand wilt bedanken voor hulp bij een project, als cadeau voor een werkjubileum of als kerstgeschenk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!