Back Back Nieuws

Boom Chicago presenteert Comedy Prozac voor de meest depessieve dag van het jaar

09 januari 2014
Blue Monday oftewel deprimaandag, de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar, is op 20  januari. Deze maandag is de dag is waarop de meeste mensen zich neerslachtig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor velen de minst populaire dag van de week.

Boost
Boom Chicago’s Comedy Prozac geeft je een boost om de winterblues het hoofd te bieden. De theaterzaal is omgetoverd tot een heerlijke, comfortabele plek met bankjes, kleine tafeltjes en zitzakken. Je kunt dus gewoon in je huispak naar het theater komen. Er worden pizza’s bij Domino’s bestelt terwijl de acteurs je ondertussen comedy voorschotelen. Op deze speciale avond improviseren de acteurs bovendien samen met een live band van getalenteerde muzikanten.

Volgens Boom Chicago belooft het dan ook een avond te worden vol geïmproviseerde songs en opzwepende muziek. ‘Of je het je nu wel of niet gelukt is van de sigaretten, drank of andere genotsmiddelen af te blijven, met Boom Chicago’s Comedy Prozac hou je het wel uit tot het voorjaar en dan gaat onze nieuwe show You’ve Been Upgraded al weer in premiere.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!