Back Back Nieuws

BOOKX organiseert workshops rondom De Verleiders II

03 oktober 2013
De voorstelling De Verleiders: de casanova’s van de vastgoedfraude  ontving onlangs 2 toneelprijzen; dé Toneel Publieksprijs en de De Louis d’Or 2013 ging naar Pierre Bokma voor de meest indrukwekkende mannelijke dragende rol. Na deze succesvolle voorstelling  komen dezelfde makers vanaf 14 februari 2014 met De Verleiders - de val van een super-man, een spannende criminele komedie geïnspireerd op de boekhoudfraude bij het Ahold Concern.

Workshops
In samenwerking met de producent BOS Theaterproducties, Martijn Vroemen en Ton Keunen (Teamchange), beide zeer ervaren en gewaardeerde trainers en coaches in het bedrijfsleven, organiseert BOOKX speciaal voor de zakelijke markt een workshop in het theater voorafgaand aan de voorstelling. Beleef de voorstelling samen met je bedrijf, team of collega’s  intenser en deze zal meer impact hebben in de organisatie. Met de combinatie van een training en voorstelling kun je het gesprek over moreel, moraal en integriteit in je bedrijf starten, of aanjagen.

Meer informatie over deze unieke workshop, groepsreserveringen en –arrangementen vanaf 10 personen te verkrijgen via BOOKX.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!