Back Back Nieuws

BOOKX en RTL sluiten samenwerkingsverband

10 juni 2014
BOOKX en RTL Live Entertainment zijn onlangs een samenwerking aangegaan omtrent de Dinnershow 21 On Air. Het onafhankelijke bureau BOOKX wordt voor de Dinnershow 21 On Air de exclusieve aanbieder van reserveringen en arrangementen voor groepen vanaf 10 personen.

Door de samenwerking worden de mogelijkheden voor bedrijven en groepen bij de Dinnershow sterk uitgebreid. Sjoerd van Schooten, Directeur Live Entertainment: ‘Met BOOKX als ervaren partner op het gebied van arrangementen voor de zakelijke markt, kunnen wij onze gasten nu nog beter voorzien in hun wensen.’ Ook BOOKX is blij met de samenwerking: ‘Met deze samenwerking hebben wij voor onze ´bookers´ een nog completer aanbod van arrangementen voor een onvergetelijke avond met hun medewerkers en relaties.’

De Dinnershow in Studio 21 is al jarenlang de grootste dinnershow van Nederland. De sensationele show biedt een complete avond uit, inclusief een verrassend 3 of 4 gangendiner, samengesteld door chef-kok Herman den Blijker.

Al meer dan 40.000 Nederlanders bezochten de Dinnershow 21 On Air. Door dit enorme succes zijn er voor dit najaar extra shows gepland. Ook is er een speciale Kersteditie tijdens de december feestmaand.

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar vanaf €75,00 per persoon. Reserveren kan via het nieuwe contactnummer van 020 675 7474 of via BOOKX.nl.

Foto: Paul Ridderhof

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!