Back Back Nieuws

Boerinn opent nieuwste locatie in het Groene Hart

20 december 2010
Na een grondige verbouwing van ruim een jaar nam de Boerinn, in Kamerik, deze maand de hooiberg in gebruik. De Hooiberg is een nieuw gebouw, maar ademt een sfeer van authenticiteit en nostalgie. Met de bouw speelt de Boerinn in op de vraag naar locaties voor bijeenkomsten die het zakelijke willen combineren met de gastvrijheid van het platteland.

 

 

 

Zakelijke bijeenkomsten

 

De Boerinn geniet vooral bekendheid vanwege alle recreatiemogelijkheden, met poldersport als de bekendste. Naast de vele activiteiten met een boerentintje biedt de locatie inmiddels 8 zalen voor bijeenkomsten, vergadering en presentaties. Met de grootste zaalcapaciteit van 300 personen en een totale capaciteit van 500 personen, maakt dit de Boerinn een unieke speler.

 

 

 

Het boerenleven

 

De kracht van de locatie zit in de gastvrijheid en authenticiteit; het boerenleven komt in elk aspect terug. De hooiberg functioneert dan ook nog als opslag voor het hooi. De Boerinn is namelijk nog een echt agrarisch bedrijf met koeien. De gastvrijheid blijkt zeker uit de waarderingen van de bezoekers uit 2010. Ondanks de verbouwing waardeerden zij hun bezoek gemiddeld met een 8,4.

 

 

 

Bevroren slootjes

 

Tijdens de bouw is om de hooiberg heen een groot terras gerealiseerd aan het water. Gezien de ligging midden in de polder biedt het terras prachtig uitzicht over de polders in het Groene Hart. Met het huidige winterse weer betekent dat uitzicht op witte weilanden en bevroren slootjes.

 

 

 

Meer informatie is te vinden op www.deboerinn.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!