Back Back Nieuws

Boek The College Hotel voor en door studenten

23 mei 2008
Het leerbedrijf The College Hotel te Amsterdam heeft gisteren haar boek The College Hotel gepresenteerd. De insteek van dit 120 pagina tellende boek, is dat het is gemaakt voor studenten, door studenten. De inhoud is geschreven door een student van de opleiding Journalistiek, de fotografie en de vormgeving is verzorgd door studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en zelfs studenten van het Media College zullen de productie verzorgen. '

Het leerbedrijf The College Hotel wilde de studenten die hun stage hebben doorlopen als blijk van waardering en als mooi aandenken een boek overhandigen over The College Hotel. Het boek gaat in het algemeen over het hotel, maar vooral over de studenten die worden gevolgd tijdens hun stage. De vijf verschillende stages (receptie, hotel, bar, restaurant, keuken) vormen het uitgangspunt voor het boek.

Bij de presentatie waren de studenten aanwezig die hun medewerking hebben verleend tijdens de productie van dit bijzondere project.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!